2777
2789
عنوان

کسی هست شوهرش ۲۴ سالش باشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 32 پست
شوهر من ازینم پایین تر بود موقع عقدمون  حدود ۲۰ بود فقط کار داشت بعد ماشین خرید یکی دوسال بعد

الان شوهرت چند سالشه؟

همسرم همه زندگیه منه  با آمدنش به زندگیم آرامش و عشق تجربه کردم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۴ سالشه خونه داریم البته شریکیه یه ماشینم ک با وام ازدواج  خرید

درامدش چقدره که زود خونه خریدید؟

الان که نه ، ولی ۲۴ سالش بوده فکنم فقط ماشین و اون موقع مجردی زندگی نمیکرده من اون موقع ۱۹ سالم بوده و سختتتت سرگرم درس خوندن😁یادش بخیر منو بردی به دورانی که همو میشناختیم فقط🤗❤️

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   
طلاهای خودمو فروختم باباشم کمکمون کرد خونمون انچان بزرگ و خوبم نیست

خوب بالاخره خونه اس دیگه هر چند کوچیک باشه

23سالش بود اومد خواستگاری خونه داشت و شاغل بود ماشینم فردای روزی که اومد خواستکاری رفت خرید   & ...

دراندش چقدر بود که خونه خرید ؟

خوب چی داشت؟

خیلی پولدار بود ۸ واحد خونه با یه شرکت و دو تا ماشین از خودش داشت و به همین دلیل هم ردش کردم. الان یه پسر خودساخته منطقیش اینه که ماشین و پس‌انداز در حد اجاره خونه داشته باشه و یه کار خوب که بتونه تو زندگی پیشرفت کنه. با این گرونی خونه سخته خونه از خودش داشته باشه.

2790
2778
2791
2779
2792