2821
2789
عنوان

روماتیسم،🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 3025 بازدید | 108 پست
ممنون .لطف میکنی

سلام عزیزم.

من سوال کردم. ۲۹ هرماه ساعت ۱۲ ظهر وقت اینترنتی باید بگیری. 

بری کافی نت برات میگیره. 

بیمارستان قائمم هست.

فقط راس ۱۲ سایت باز میشه و بعد سریع بسته میشه. 

چون برای هر مریض زیاد وقت میذاره نهایتا ده تا بیشتر نمیگیره.

مطبش هم محتشمی ۲ بالای ازمایشگاهه. 

اما اگر بتونی اینترنتی نوبت بگیری خیلی بهتره. 

چون مطبش خیلی دیر وقت میده. 

حالا اگر نتونستی اینترنتی بگیری برو مطبش ی سوالی بکن ببین باید چکا کنی. 

من شماره مطبشو ندارم خودت ببین میتونی از تو گوگل پیداش کنی.  

من باور دارم در هر زمان و مکانی در بهترین شرایط درکنار بهترین افراد هستم💟

اسمشم دکتر زهرا رضایی یزدی.هرطور شده سعی کن نوبت بگیری. من مامانم چن بار نتونست نوبت بگیره روزی ک دکتر میشینن رفت بیمارستان اینقد اصرار کرد اجازع دادن بره داخل. 

شماهم اول از سایت اقدام کن اگر نشد برو مطبش ی سوال بکن و ببین میشه بری مطبش. وگرن از بیمارستان بپرس ببین چند شنبه ها میشینه. فکر میکنم دوشنبه ها توی بیمارستان باشه. اگر وقت نتونستی بگیری برو بهشون بگو خیلی تلاش نگردی نتونستی نوبت بگیری و وضعیتت خوب نیس انشالا بذارن بری. 

حتما برو پیش همین خیلی خوبه. من مامانم خیلی تحقیق کرد و داییم پزشکه گف اینجا بره. انشالا بهتر شی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم مامانم میگ دوشنبه ها بیمارستان قائم میشینه. ساعت ۱۰ دوشنبه برو .

برو یکم اصرار و خواهش کن شاید بذاره بری داخل. بگو نتونستم وقت بگیرم اینترنتی. زودتر برو اگ اول بیماریت باشه خوب بشی زود

عزیزم مامانم میگ دوشنبه ها بیمارستان قائم میشینه. ساعت ۱۰ دوشنبه برو . برو یکم اصرار و خواهش کن شای ...

الان که رفتم طب سنتی .شوهرم میگه دوماه به حرف طب سنتی بکن ودوباره ازمایش میدیم ببینیم خوب شدی یانه به حرف منم نمیکنه ....خیلی میترسم بدترنشم

بدن درد نداشتی اصلا؟ ماست گوسفندی نخورده بودی؟

گه گاهی درد داشتم مثلا لگنم زانوم .ویتامین دیم خیلی پایین بود میگن شاید دردا ازاونه.ماست گوسفندی خیلی وقته نخوردم .ربط این دوتا به هم چیه

براي رماتيسم ازمايش rf دادي؟به ازمايش ديگع مگه نيست قكر كنم esr بود 

من که نمیدونم رماتیسم دارم یانه دکترRFنوشت 

برای روماتیسم چندتا ازمایش باید بدی که صددرصدی بفهمی اون دکتررماتولوژی باید بنویسه

گه گاهی درد داشتم مثلا لگنم زانوم .ویتامین دیم خیلی پایین بود میگن شاید دردا ازاونه.ماست گوسفندی خیل ...

منم همین علایمو دارم حس میکنم رماتیسم دارم😟

نمیدونم دکتر ازم پرسید ماست گوسفندی نخوردی 

اخه ماست گوسفند تب مالت و روماتیسم میاره

منم همین علایمو دارم حس میکنم رماتیسم دارم😟 نمیدونم دکتر ازم پرسید ماست گوسفندی نخوردی  اخه ...

من پدرمادرم کلا دام دارهستن ومحصولات گوسفندی زیادمیخورم 

ولی تب مالت کلا باروماتیسم فرق میکنه برو ازمایش بده تا بفهمی کدومه

من پدرمادرم کلا دام دارهستن ومحصولات گوسفندی زیادمیخورم  ولی تب مالت کلا باروماتیسم فرق میکنه ...

ولی دکتر برام ازمایش روماتیسم نوشت و از خوردن ماست گوسفندی هم سوال کرد پس حتما ربط داشته .چون دکتر باتجربه و خوبی بود