heliyaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 4703 عنوان رنگ مو 91 بازدید | 15 پست سلام خانوما من موهام دو رنگ شده بود آرایشگاه یک دست کردم و جلوی موهامو مش کردم تقریبا این شکلی شده نمیدونم الان دودل شدم میگم نکنه زشت باشه آخه عروسی هم درپیش داریم 1400/10/11 | 00:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
heliyaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 4703 عکس موهامو خود آرایشگر دیروز استوری کرده بود الان پاک شده الانم عکس موهامو نتونستم بگیرم تقریبا همین شکلیه
heliyaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 4703 این قسمت مشش به سفیدی میزنه مال من شامپاینیه
دختروگان عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 439 کسی نیس؟ خیلی خوبه که😍😍😍من خوشم اومد 😊 متنی که مورد علاقمه...((چون میگذرد غمی نیست🥲🌿🍃)) تیکر مال بارداریم نیس مال تولدمه😬😅
دختروگان عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 439 خیلی خوبه که😍😍😍 من خوشم اومد 😊 خوبه ها...خرابش نکن اگ جلو روسری درستش کنی عالی میشه متنی که مورد علاقمه...((چون میگذرد غمی نیست🥲🌿🍃)) تیکر مال بارداریم نیس مال تولدمه😬😅
heliyaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 4703 خوبه ها...خرابش نکن اگ جلو روسری درستش کنی عالی میشه الان تاریکه خونه کاش میتونستم عکس بدم اعصابم خورده میخوایم عروسی هم بریم دودل شدم میگم نکنه بگن چه زشته
دختروگان عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 439 الان تاریکه خونه کاش میتونستم عکس بدم اعصابم خورده میخوایم عروسی هم بریم دودل شدم میگم نکنه بگن چه ز ... خودت دوسش داری؟اگ با حال خودت جور در میاد بزار بمونه،اعتماد به نفس که داشته باشی همه چیت خیلی خوب دیده میشه حتی اگ بد باشه متنی که مورد علاقمه...((چون میگذرد غمی نیست🥲🌿🍃)) تیکر مال بارداریم نیس مال تولدمه😬😅
heliyaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 4703 خودت دوسش داری؟ اگ با حال خودت جور در میاد بزار بمونه،اعتماد به نفس که داشته باشی همه چیت خیلی خوب ... آره قشنگه ولی چون اینجوری نکردم تا حالا نگران حرف مردمم
دختروگان عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 439 آره قشنگه ولی چون اینجوری نکردم تا حالا نگران حرف مردمم بیخیال حرف مردم عزیزم اگ اتو هم بکشی عالی میشه،موهات کوتاهه یا بلند؟ متنی که مورد علاقمه...((چون میگذرد غمی نیست🥲🌿🍃)) تیکر مال بارداریم نیس مال تولدمه😬😅
heliyaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 4703 بیخیال حرف مردم عزیزم اگ اتو هم بکشی عالی میشه،موهات کوتاهه یا بلند؟ از این عکس ی کم بلندتر
دختروگان عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 439 از این عکس ی کم بلندتر خیلیم خوبهسرت رو بزار رو بالشت راحت بگیر بخواب،نگران حرف مردمم نباش اگ خوب باشی هم میگن بد باشی هم میگن متنی که مورد علاقمه...((چون میگذرد غمی نیست🥲🌿🍃)) تیکر مال بارداریم نیس مال تولدمه😬😅