2777
2789
عنوان

عاشق 🥀

119 بازدید | 12 پست

عاشق شدم  عاشق آدمی هیچیش ب من نمیخوره یک طرفه همه اگه بگم میخام وایمیستن جلو روم حتی اگه زمین و زمانو بهم بدوزم اون مال من نمیشه 🥀

تقصیر خودش بود من خیلی وقت بود میشناختمش اما الان حدودا یکی دوساله فکرش از سرم بیرون نمیره چون اون ب من نگاه کرد هر جا میرفتم چشاش رو زوم بود اما ب درد من نمیخوره 

میخام از ذهنم بندازمش بیرون نمیشه نمیشه اما من میخام یع راهی بگین بشه بشه بشه اگه حسمو درک نمیکنی لطفا چیزی ننویسید بهتره نمک پاشیدن روی زخم کار خوبی نیس من خودم میدونم چرته اما...

گریه‌ی‌روح‌اشک‌چشم‌نداره🥀🫀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترم ۱۸

فک میکنی اونم دوست داره؟ 

چون منم عاشق کسی ام که خیلی سطحش از من بالاتره ولی اونم دوسم داره و میگه برام مهم نیس باهم تفاوت داریم من عاشق نجابت و خانومیت شدم 

حالا تو ام اون باید عاشق نجابت و خانومی بشه چون تمام دارایی های یه دختر همینه

اگه دوست داشته باشه به خاطر این چیزا پست نمیزنا

ولی اگه دوست نداره فکرتو نزار براش چون عشق یه طرفه عاقبت خوشی نداره 

فک میکنی اونم دوست داره؟  چون منم عاشق کسی ام که خیلی سطحش از من بالاتره ولی اونم دوسم داره و ...

ن اون از من بالاتر نیس  من یه دختر سربزیر ب زیر آرومم اما اون ... 

میدونم از هرکی بپرسم بهم میگن برا اون حیفم

عشق_درده🖤#

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .
ن اون از من بالاتر نیس  من یه دختر سربزیر ب زیر آرومم اما اون ...  میدونم از هرکی بپرسم ب ...

خب عزیزم من کاملا درکت میکنم 

ولی واقعا حیفی به خودتو و جوونیت رحم کن نزار آرزوهات خراب بشن

ایشالله یکی میاد که هم تو خیلی دوسش داری هن اون دوست داره و لیاقتتم داره

الان عشقه منم فردا عمل پیوند قلب داره دل تو دلم نیس

خب عزیزم من کاملا درکت میکنم  ولی واقعا حیفی به خودتو و جوونیت رحم کن نزار آرزوهات خراب بشن ا ...

عزیزمم میدونم خودمم اگه بیاد مطمعنم ک پا میزارم رو عشقم اما میخام این فکره بی صاحاب از ذهنم بپره

انشالله عمل همسرتون با موفقیت انجام بشه براشون حمد میخونم خدا بهتون آرامش بده

عزیزمم میدونم خودمم اگه بیاد مطمعنم ک پا میزارم رو عشقم اما میخام این فکره بی صاحاب از ذهنم بپره ان ...

به نظرم خودتو مشغول درس کار خونه آشپزی یا هر چیزی که بهش علاقه دار کن نا از سرت بپره

مرسی گلم لطف میکنی