2777
2789
عنوان

بچه ها حدود ۶ ساله که

90 بازدید | 7 پست

داداش من زن گرفته . هر وقت میریم خونه داداشم مثلا میریم بیرون و شام دیر میشه ‌ داداشم همش از زنش میپرسه کباب سفارش بدم فلان سفارش بدم . زنش میگه نه یک چیز معمولی مثل فلافل و ساندویچ  . مثلا به زنش میگه برم چند تا بستنی بگیرم برا خودمون و مادر و خواهرم زنش میگه نه .... 

من به شدت تو دلم ناراحت میشم . چونکه داداشم مجرد بود گاها رستورانی چیزی میرفتیم 

اما الان اینجوره ‌ نه بخاطر خوردن ها . بخاطر اینکه چرا با وجود داشتن رفاه  باید اینو بگه؟

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

همیشه حق بازنداداش است الان میگن مگه چشه همونم زیادتونه

مطمئنم خورشید جفتگیری کرده وگرنه این گرماکار یه خورشید نیست بخدا  یه جوری برای نفهمی خرو مثال میزنن انگار بقیه حیوونا تو خلوتشون میشینن سینوس کسینوس حل میکنن   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاریش نمیتونین بکنین مگر اینکه وقتی داداشتون اونطوری گفت چند بار شما بگین شما مهمون ما وکاری کنین کم کم یاد بگیره ازتون ،یا حداقل داداشتون به خودش بیاد .

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم

داداشت از خودش اختیار نداره وقتی خانوادش میرن از زنش اجازه می گیره 

مقصر خودشه شما که میری باید گوشیو برداره هر چی می خواد سفارش بده حالا این که زنسم خسیسه جداست 

بعدم وقتی آدم برا کسی می خواد غذا سفارش بده اونم جلو خودش نظر خودشو می پرسه نه زنش

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
چون زن و شوهر باید باهم مشورت کنن و چیز خاصی نیس ک ناراحت بشید 

چطور چیز خاصی نیست ؟زندگی آدمو فقط همسر تشکیل که نمیده حالا نه همیشه ولی دیگه سالی یا دو سال یبار هم میتونه این آقا خودش نظر بده قرار نیست که تصمیم آخر رو همیشه خانم بگیره

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم