2777
2789
عنوان

تغییر حس و حال...

195 بازدید | 17 پست

سلام خانما . من ۲۱ سالمه و دانشجوام 

گاهی اوقات خیلی حسم بده .غمگینم و گریه میکنم طول میکشه بیام بیرون . جدیدا خیلی اینجوری میشم .کارام درست پیش نمیره میزنم خرابکاری میکنم و غصه میخورم. رابطه ام با خانوادم خوب نیست  . سریع نظرم عوض میشه و پشیمون میشم. سره هر کاری میرم نصفه ول میکنم . به هیچ جا نرسیدم.  انگیزه و هدفی ندارم با خودم میگم چرا به زندگیم پایان ندم؟ حس و حال زندگی ندارم . خستم  نمیدونم چیکار کنم ؟ میشه کمکم کنید 🙏🙏

نمیتونی بری پیش مشاور یا روانشناس؟خیلی کمکت میکنن🥺

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

کتاب معجزه شکرگزاری راندا برن تبادل نظر

دقیقا عین همین عبارت بالا رو داخل گوگل سرچ کنید و نظرات دیگران رو دربارش بخونید 

این کتاب روحیه تون رو ب بالاترین حد ممکن میرسونه ب شرطی ک تمریناشو در حد توان انجام بدید. اونقد تمریناش ساده ست و حجم کتاب خیلی کمه

داخل گوگل اینم سرچ کنید:
تجربه نصراله رادش از کتاب معجزه شکرگزاری

احساسم بهم میگه اونایی ک موفق ب خوندن این کتاب میشن، خدا خیلی دوسشون داره.
(با اینکه طرفدار قانون جذب نیستم ولی عاشق این کتابم) 

اگه ب حرفم رسیدید و از نظر روحی کاملا متحول شدید و کلا ب یه آدم دیگه تبدیل شدید، دعام میکنید؟ 😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیتونم برم . مشاور انلاین میشناسین؟

نه راستش 

اما سایت نوبت دات آی هر؛نوبت آنلاین؛پزشک ۲۴ رو چک کنید یا توی همین نی نی سایت سرچ کنید احتمالا تاپیک با این موضوع پیدا کنید💙

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
کتاب معجزه شکرگزاری راندا برن تبادل نظر دقیقا عین همین عبارت بالا رو داخل گوگل سرچ کنید و نظرات دیگ ...

اتفاقا همین چند روز پیش این کتابو شروع کردم به خوندن ولی ادامه ندادم .همون روز اولشو انجام دادم که گفته بود نعمت و موهبتتونو بنویسید و سه بار برای هر کدوم شکرگزاری کنید ...خیلی ازاین سری کتابا خوندم دوره های شکر گزاری شرکت کردم ولی تاثیری نزاشت روم 🥲

کتاب معجزه شکرگزاری راندا برن تبادل نظر دقیقا عین همین عبارت بالا رو داخل گوگل سرچ کنید و نظرات دیگ ...

پولیه؟

فرق منی که؛ سوم راهنمایی جغرافیا رو 20 شدم با رفیقم که 10 شد اینه که من میدونم نیوزلند کجای کره ی زمینه، و اون الان اونجاست! :/
خیر

ولی من زدم پولی بود میشه راهنمایی کنی خیلی نیاز دارم

فرق منی که؛ سوم راهنمایی جغرافیا رو 20 شدم با رفیقم که 10 شد اینه که من میدونم نیوزلند کجای کره ی زمینه، و اون الان اونجاست! :/
والا رایگان هست بخدا بنویس دانلود رایگان کتاب معجزه شکرگزاری راندا برن 

پیدا کردم خدا خیرت بده گلی