سلام خواهرا من دوماه دیگه زایمان میکنم و خواهر بزرگتر یا خاله یا عمه ای چیزی ندارم فقط مادرمه مادرمم امروز بهم گفت 😭سعی کن صبح زایمان کنی صبح بری بیمارستان چون شب من نمیتونم باهات بیام یا نصفه شب نمیتونم بیام و گفت از محیط بیمارستان بدم میاد اومدم خونه با صدای بلند یه دل سیر گریه کردم واشک ریختم ازدلم گرفته خواهرا همراه ندارم تو بیمارستان احساس بدبختی میکنم
در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
مادرا جدیدا سنگدل شدن ...مامان من حتی ده روز اول زایمان هم نیومد سزارین هم بودم انقد سخت بود برام هرروزم گریه بود.....تو ساعت ۶صب هم زایمان کنی یکروز رو باید بیمارستان باشی ...غصه نخور خدابزرگه تااونموقع انشالله پیدا میکنی همراه
طبیعی اگه باشی که همراه نمی خوای اگه سزارین باشی بیمارستان خصوصی بری اونم همراه نمخواد
شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه