2777
2789
عنوان

شب بیداری!

198 بازدید | 12 پست

دخترا چه جور میشه تا صبح بیدار موند؟

امشب چاره ی ندارم جز اینکه تا صبح بیدار بمونم

فردا دوتا امتحان دارم

از پنج صبحم بیدارم

قهوه بخورم جواب میده؟

❣️ دیدارِ تو گر صبحِ ابد هم دهَدَم دستمن سَرخوشم از لذتِ این چشم به راهی

سلام عزیزم اره قهوه‌ ارو‌ حتما بخور 

اگه خوابت میاد تنظیم کن الان یه نیم ساعت بخواب بعد بلند شو به کوب درس بخون گوشی رو هم بزار کنار فقط درس رو بخون 

بزار از معجزه ها بگم‌ : دعای معراج‌ و چله حق شناس میگن‌ معجزه اسسسسس  امتحان کنید دیگه   سلامتی امام زمان صلوات میشه یه دونه ام برای شهدا بفرستی  میگن امام حسین  کشتی نجاته‌  هر وقت مشکلی داشتی بگو یا حسین  دعای نادعلی ام قشنگه یادتون‌ نره‌ بخونیدش‌   دیگه حضور ذهن ندارم فقط التماس دعای عاقبت‌ بخیری‌ و ظهور   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مونده به توان خودت مثلا من تا ساعت یک بیشتر بخونم تومخم نمیره

بستگی به خودت داره مثلا بخونی وسطا ده دقیقه استراحت کنی خوبه

تا حالا دندون پزشکی رفتین؟!دکتر چند تا سوزن میزنه توی لثه و...بعضی وقتا از شدت درد دسته صندلی رو محکم فشار میدیم و اشک توی چشمامون جمع میشه...چرا نمیزنیم توی گوشش؟!چرا دادو هوار و اعتراض نمیکنیم؟؟ تازه تشکر هم میکنیم و نوبت وقت بعدی رو هم میپرسیم...نمیخوای خدارو اندازه یه دندون پزشک قبول داشته باشی؟به دکتر اعتراض نمیکنیم چون میدونیم این درد فلسفه داره و باعث بهبود میشه،میدونیم حکمتی داره خب خدا هم حکیمه وقتی دردورنجی توی زندگیت اومد ازش تشکر کن اون خیلی وقته حکیمه🌹📚
سلام عزیزم اره قهوه‌ ارو‌ حتما بخور  اگه خوابت میاد تنظیم کن الان یه نیم ساعت بخواب بعد بلند ش ...

ولا عزیزم مجبورم از گوشی و لپتاب استفاده کنم چون مطالب پی دی اف و ویسه

ولا جوری کمبود خواب دارم اگه سرم بزارم رو متکا  مثل اصحاب کهف خوابم میبره 

یه غلط کردم خاصی تو چشامه😂

😂😂😂خب الان باید رو مباحث مهم فوکوس کنی. یه سری چیزا رو همین الان حذف کن. من خودم موزیک بی کلام میزارم تا ۳ شب جواب میده. سه به بعد رو نمیدونم چیکار باید بکنی 

مونده به توان خودت مثلا من تا ساعت یک بیشتر بخونم تومخم نمیره بستگی به خودت داره مثلا بخونی وسطا ده ...

مجبورم گلم حداقل بخونم یه چیزی بلد باشم بگم 

استاده دلت بسوزه پاسم کنه

امتحانش ویدیو کاله🥲

ولا عزیزم مجبورم از گوشی و لپتاب استفاده کنم چون مطالب پی دی اف و ویسه ولا جوری کمبود خواب دا ...

وای پس خوابت میاد 

یه خورده بخواب الان 

بعد بیدار شو  یه قهوه بخور شروع کن بخون 

چند تا ام ساعت بزار که خواب نمونی 

بزار از معجزه ها بگم‌ : دعای معراج‌ و چله حق شناس میگن‌ معجزه اسسسسس  امتحان کنید دیگه   سلامتی امام زمان صلوات میشه یه دونه ام برای شهدا بفرستی  میگن امام حسین  کشتی نجاته‌  هر وقت مشکلی داشتی بگو یا حسین  دعای نادعلی ام قشنگه یادتون‌ نره‌ بخونیدش‌   دیگه حضور ذهن ندارم فقط التماس دعای عاقبت‌ بخیری‌ و ظهور   
😂😂😂خب الان باید رو مباحث مهم فوکوس کنی. یه سری چیزا رو همین الان حذف کن. من خودم موزیک بی کلام می ...

استاده امد حذف کرد سه تا سرفصل گفت

ماهم خرکیف بی خبر از همه ذوق که امتحان راحته

الان فهمیدم همین سه فصل ۲۴۰ صحفه 

حالا کتبی بود جزوهه جلو ادم بود مینوشت فرمولا نگاه میکرد

لامصب ویدیوکال میگیرند

قهوه بخور، راه برو و درس بخون. بلند با صدای واضح و رسا درس بخون.

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.