2777
2789
عنوان

کنکور از صفر

130 بازدید | 7 پست

بچه ها من پارسال شاغل بودم و نصف دهم و کل یازدهم و دوازدهم صفرم 

الانم که ده دی هست و هیچی بلد نیستم میخام واسه کنکور شروع کنم 

نمیدونم چیکار کنم و چجوری پیش برم 

کسایی ک کنکور دادن یا اطلاعی دارن لطفا کمک کنین، فقط اینو در نظر بگیرین ک خیلی ضعیفم🤦🏻‍♀️💔

از پایه باید شروع کنی بخونی 

مباحث مرتبط رو هم با هم بخونی 

مثلا اگر توی ریاضی سال دهم مبحث مثلثات اومده توی یازدهم و دوزادهم هم تکرار شده همرو باید باهم بخونی جمع کنی

✨🤍...Be what you are

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از پایه باید شروع کنی بخونی  مباحث مرتبط رو هم با هم بخونی  مثلا اگر توی ریاضی سال دهم م ...

بدون استاد سخته اخه ، من درسنامه رو میخونم تست هم میزنم ولی خب شاید تو اون تست یه نکته ای باشه ک مربوط به مسائل تعیین علامته و من هیچی بلد نیستم ، بخاطر همین گیر میکنم همش قاطی میشه توهم ، خاستم پکیج بخرم اما خب پکیجا هم همه کامل نیست و فقط مباحثی رو میگن بنطرت فقط با یه پکیج پیش برم کافیه ؟

بدون استاد سخته اخه ، من درسنامه رو میخونم تست هم میزنم ولی خب شاید تو اون تست یه نکته ای باشه ک مرب ...

نمیدونم عزیزم‌من تجربه با پکیج درس خوندن رو ندارم‌

من سال کنکورم مطابق با استادم‌پیش میرفتم و نتیجه هم گرفتم 

شما باید از یکی از دوستانی که از این پکیجها استفاده کرده مشورت بگیری تا کمکت کنه ❤💫

✨🤍...Be what you are