2821
2789
عنوان

خشم به همسر

313 بازدید | 31 پست

بچه ها من الان ۳ سال فعمیدم همسرم آزواسپرمی(یعنی اسپرم صفر) هست تا الان باهاش کنار اومده بودم تا فهمیدم جاریم حامله است اصلا دست خودم نیست شدیدا عصبیم و نسبت بهش خشم دارم دلم میخواد وقت و بی وقت اذیتش کنم دلم میخواد بره همه جا جار بزنه که مشکل خودشه از طرفی از خودم و رفتار خودم خجالت میکشم اون خیلی کنار میاد با شرایطم خوش اخلاقه حتی امروز تو روش گفتم من یک سال صبر میکنم اگه با ای وی اف بچه دار نشدیم(چون با جراحی مقداری اسپرم پیدا کردن و یکبار ای وی اف کردیم و نشد) گفتم ازت جدا میشم بهش گفتم من تحمل این شرایط و که جاریم بچه داشته باشه ولی من نه ندارم و ازت جدا میشم.

اونم هیچی نگفت و گفت حق داری

در ضمن بردار شوهرم با شوهرم شریک کارین زندگیامون مثل همه حتی جاریم از من بزرگتره و تازه شوهر من خیلی از نظر اخلاقی از اون بهتره ولی حکمت خدا چی بوده نمیدونم از طرفی میدونم رفتار من با همسرم درست نیست خدایا منو ببخش

شدم یه ادمی که حسودی میکنه تحمل دیدن نداره به هر رفتاری از اطرافیان حساس شدم و از طرفی همسرمو هم اذیت میکنم 

چیکاااار کنم؟ آیا من ادم بد ذاتی هستم؟ خدا داره منو مجازات میکنه؟آرومم کنین.

ناامیدم حتی از خدا

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اول دلتو پاک و صاف کن تا خدا بهت بچه بده

چجوری پاک کنم تا الان تو دلم چیزی نبود الان دارم از حسادت و عصه میمیرم دست خودم نیست بارها با خودم هر زدم نمیتونم عصبیم از همه بدم میاد از خانواده شوهرم بدم اومده فقط جون پسرشون اینجوریه وگرنه ادمای درستین البته به جز جاری که ادا و اطواراشم عذابم میده

عزیزم ناامید نباش برات دعا میکنم 

شوهرت هم بنده خدا گناهی نداره ، مطمئن باش اون بیشتر از تو حسرت میخوره، درست نیست حرف طلاق رو بهش بزنی

به خدا توکل کن انشااله ک ی روز خبر بارداریتو میدی

در کشور خداپرستانیم ! ولی در حسرت زندگی کافران! به کدامین گناه؟

عزیزم اینکه مشکل شوهرتو هردفعه به روش بیاری خیلی بده یا باید بپذیری وبه فکر درمان باشین اگه شد شد اگه نشد هم که انشالله میشه، یا اینکه اگه نمیتونی کنار بیای و عاشق بچه هستی بدون اینکه اینقدر عزت نفس طرف مقابلتو خورد کنی ازش جدا شو 

ما از امید نوشتیم!                                                             تمام کلماتمان جوانه زدند...🌱🌻
لطفا خواهشا دلش رو نشکن شاید خدا داره امتحانت میکنه فقط یه لحظه فکر کن اگر مشکل از طرف تو بود و اون ...

بخدا میدونم ولی دست خودم نیست وقتی هرازگاهی میریم تو جمع خانواده شوهرم و رفتاری ادا ادطواری جاریمو‌میبینم دیگه میترکم دق و دلمو سر بیچاره خالی میکنم راه حل بدین تو رو خدا

چجوری پاک کنم تا الان تو دلم چیزی نبود الان دارم از حسادت و عصه میمیرم دست خودم نیست بارها با خودم ه ...

حالتو درک میکنم،اما دلشو نشکن،مگه دست خودش بوده؟...از خدا می‌خوام کمکت کنه💔

میشه واسم دعا کنید؟امید دارم خدا به دعای شما در رحمتش رو به روم باز کنه😢💔