2777
2789
عنوان

خودشیفته

269 بازدید | 3 پست

‏این عکسهایی که تو اینستا طرف گذاشته که بعد از دو هفته دوستی ایفون گرفته رو میبینین؟بیاین راجع به پدیده «بمباران عاشقانه» حرف بزنیم.

بمباران عاشقانه وقتی اتفاق میفته که طرف شما تو رابطه شما رو توی هدیه،حرفهای عاشقانه،سورپریزهای پشت سر هم و تعریف و تمجیدهای افراطی غرق میکنه و با ‏این کارها،قصد کنترل شما رو داره.

بزارین یه مثال بزنم.فرض کنین یه ماهه با یه نفر اشنا شدین و همه چی خوبه،فقط اون همش میخواد که شما با تلفن یا حضوری باهاش وقت بگذرونین و شما امتحان یا یه پروژه کاری دارین.اون ازتون میخواد که جمعه با هم برین کوه ولی شما نمیخواین و مودبانه میگین نه ‏چند ساعت بعد،توی محل کارتون و جلوی چشم همه یه سبد گل رز سفید میارن با یه کارت که روش نوشته «هر گل رز برای هر روزی که تورو شناختم عشق زندگی من». خیلی قشنگه نه؟حالا وقتی که زنگ میزنین برای تشکر و اون ازتون میخواد جمعه برین بیرون گفتن «نه» خیلی خیلی سخت میشه.

همه هدف بمباران عاشقانه ‏که معمولا از طرف خودشیفته‌ها انجام میشه اینه که شما حس کنین یه چیزی بهشون بدهکارین و نتیجه‌اش به دست آوردن شما و کنترل نهاییتونه.

یکی دیگه از نشونه های بمباران عاشقانه،ابراز علاقه سریعه.کسی که تو یه هفته یا حتی یه ماه میگه دوست دارم،تو تنها عشق زندگی منی،نباشی من میمیرم و… ‏اگر طرف شما همه توجه شما رو از همون ابتدا میخواد و توقع داره که کار، درس، خانواده و دوستهاتون رو به خاطرش بزارین کنار این بزرگترین علامت خطره. آدمی که مرتب زنگ میزنه و پیام میده،با کادو و حرفهای عاشقانه توی رو در بایستی مجبورتون میکنه برنامه‌های دیگه‌تون رو کنسل کنین و فقط با اون ‏باشین احتمالا خودشیفته است و در مقابل با ادم خودشیفته،یه کار باید کرد: فرار

حالا شاید فکر کنین خوب ایرادش چیه؟اینکه یکی این همه بهت توجه کنه،حرفهای قشنگ بزنه و بهت کادو بده مشکلش چیه؟مشکل اینه که موقتیه تا وقتی شما رو به دست بیاره،در حقیقت مثل مواد مخدره و شما حالا معتاد شدین ‏و بعد اعتیاد رفتارش عوض میشه و میشه خود واقعیش. ممکنه ادم خشنی باشه،ممکنه کنترل گر یا حتی اهل خیانت باشه و چون شما معتاد به اون عاشقانه‌های اول هستین و امیدوارین برگرده به اون روزها،همه چی رو تحمل میکنین.فکر میکنین تقصیر شماست وگرنه اون همون ادم عاشقه ولی در حقیقت چیزی که الان ‏هست خود واقعیشه و نه چیزی که اولش بوده.

به قول یه خانوم نویسنده‌ای که اسمش رو نمیدونم،عشق واقعی هالیوودی نیست،تو هالیوود همه چی سریع،بزرگ،گرون و پر سر و صداست ولی تو دنیای واقعی عشق با شناخت تدریجی به وجود میاد و نیازی به کارهای عجیب و پز دادن نداره.

✍️ حانیه میرزایی

Aqua

@weed_lash

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید