2777
2789
عنوان

بیکاری

82 بازدید | 12 پست

الان مسلمه اکثر رشته ها بعد از فارغ التحصیل بیکاریه ینی کار نیست بنظرتون چه حرفه ای رو در طول تحصیل یاد بگیرم که بعد فارغ التحصیلی شغلم نبود برا رشتم با اون حرفه مشغول به کار شم خودم خیلی عکاسی دوس دارم دیگه جز عکاسی چی میشع یاد گرفت

عکاسی که خودش سلطانه تو زمینه بیکاری 

ارایشگری فک کنم خوب باشه فقط

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا الان عکاسی که خیلی توش پوله همه میرن عکاسی 

عکاااسی ؟؟

انقد اتلیه های خفن هست ک مطمن باش یه ادم تازه کار تا بخواد جا بیوفته مدت ها طول میکشه

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

یه جوری میگن ارایشگری .

یه ارایشگرای فدق حرفه ای تو شهرم . جمع کردن کلا ارایشگاهشونو .

گفتن مشتری نیست و کمه . الکی میگیم ۱۰ میلیون ۱۲ میلیون درامدمونه 

یعنی کارشون ۱ بود . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

عکاااسی ؟؟ انقد اتلیه های خفن هست ک مطمن باش یه ادم تازه کار تا بخواد جا بیوفته مدت ها طول میکشه

حالا منظورم باز کردن آتلیه نیست از طریق اینستاس

عکاااسی ؟؟ انقد اتلیه های خفن هست ک مطمن باش یه ادم تازه کار تا بخواد جا بیوفته مدت ها طول میکشه

بنظرتون عکاسا کار آموز قبول میکنن؟ چون یکمی بلدم

حالا منظورم باز کردن آتلیه نیست از طریق اینستاس

اهان نمیدونم عزیزم موفق باشی اگر خودت بخوای حتما میتونی توی اون رشته حرفی برای گفتن داشته باشی 

درکل من لاین ارایشگری رو دیدم مخصوصا مو و میکاپ 

بنظرتون عکاسا کار آموز قبول میکنن؟ چون یکمی بلدم

راستش اطلاعی ندارم در زمینه کاراموزی

ولی میدونم یاد میدن . یه پولی پرداخت میکینی و کلاس اموزشی میذارن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز