2789
عنوان

شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 20 پست
چن مدتی میشه اینجوری شدم کلافه شدم نمیدونم از کجا افتاده واقعا من هر دو روز یه بار حمومم بخدا موهامم ...

منممممم اینجوریمممم آخه دیگه فوبیای شپش گرفتم 

یه درمیون هم میرم حموم😐

من یه بار گرفتم با بد بختی پاک شد یعنی راه نموند نرم با سس پاک کردم 40روز با فاصله 12 روز به موهام سس گذاشتم شب میذاشتم تا صب 8ساعت اینا صب با سرکه سفید میشستم حیوونی موهام🤣

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بین تا زمانی که سم پاشی نکنی هر چقدر هم توی سرت شپش نباشه باز میره اول همه خونه رو با دِرمین (سم زد شپش که تا چهار ساعت خونه نباشید سم پاشی کن ) که همه ی داروخونه به پرده ها مبل ها و همه جای خونه اسپری کنید بعد تو هم رو روسری سرت کن (حتی شب هم با روسری بخواب )به‌ این‌ های دیگه انتقال ندی لباس ها هاتو اتو کن وقتی میخوای به پوشی. وسایل پارچه ای ی اضافه رو جمع کنید بزارید توی نایلون و گره کنید هر روز برو حمام مو هات و اتو کن از شونه ی زد شپش استفاده کن و مرتب مو هات و شونه کن تا دو ماه مراغب باش.  

بین تا زمانی که سم پاشی نکنی هر چقدر هم توی سرت شپش نباشه باز میره اول همه خونه رو با دِرمین (سم زد ...

این سم پاشی که میگی از کجا بخرم؟داروخانه داره؟

دعام کنید کنکورو قبول بشم شیرینیش کمک به بچه های سرطانی مهرانه🌱🌱🌱خدایا تنها پشتیبانم تویی