2789
عنوان

شپش

146 بازدید | 20 پست

بچه ها تاپیک قبل گفتم سرم میخاره یه سری از بچه ها گفتن شاید شپش باشه شقیقم میخاره با پشت گردن 

دادم یه چن نفر نگا کردن ولی چیزی ندیدن 

شب موهامو پر کنم با سس مایونز صب پاشم با شامپو لیندان بشورم جوابی حاصل میشه؟یا نه راستی ته موهامم درد میکنه 

دعام کنید کنکورو قبول بشم شیرینیش کمک به بچه های سرطانی مهرانه🌱🌱🌱خدایا تنها پشتیبانم تویی

شقیقه‌ت و پشت گردنت قطعا شپشه

سس مایونز اینا رو بیخیال شامپو نیکسترین بگیر و شونه دندونه ریز مخصوص شپش

یه دوره استفاده کنی کامل رفع میشه

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شقیقه‌ت و پشت گردنت قطعا شپشه سس مایونز اینا رو بیخیال شامپو نیکسترین بگیر و شونه دندونه ریز مخص ...

چن مدتی میشه اینجوری شدم کلافه شدم نمیدونم از کجا افتاده واقعا من هر دو روز یه بار حمومم بخدا موهامم از کمرمه

دعام کنید کنکورو قبول بشم شیرینیش کمک به بچه های سرطانی مهرانه🌱🌱🌱خدایا تنها پشتیبانم تویی
شقیقه‌ت و پشت گردنت قطعا شپشه سس مایونز اینا رو بیخیال شامپو نیکسترین بگیر و شونه دندونه ریز مخص ...

اینی که گفتی خوبه یا لیندان؟

اینی که گفتی خوبه یا لیندان؟

نمیدونم کدوم خوبه

شامپو ضدشپش باشه 

هر برندی باشه خوبه

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
شپش یادش بخیر ی بار گرفتم بیچاره شدم ی شامپو شپش بگیر بزن 

آخه میترسم با اونم درس نشه این خارش لعنتی

اتفاقا کسی که موهاش همیشه تمیز شپش راحت تر خودشو به ریشه مو میرسون 

واقعا راس میگی؟

نمیدونم کدوم خوبه شامپو ضدشپش باشه  هر برندی باشه خوبه

عب نداره از هر دوش میگیرم 

ته موهام انگار می‌شکنه درد میکنه همش باید ماساژ بدم نه میتونم ببندم نه ببافم بخدا دارم کلافه میشم