هیچکس او نخواهد شد،نمیگردم به دنبال کسی که حتی شبیهَش باشد،شاید بهتر از او هم باشد ولی چشمانِ من جز او نمیبینند،واقعی دوستَت داشتم،واقعی نبودی،نماندی،رفتی...🙂💔
هی خودااااا ببین یه چایی بریز شوکولات هم بیار بعد یه بالش هم بیار بشین بخون ازین بهتر؟ 😐
فضانورد آینده.... 👩🚀 لطفا منو توی تاپیک هایی که درمورد فضا و علم هست تگ کنید☺🌱عاشقتم مایکل جکسونم💕مخالف نژاد پرستی➡چه سیاه پوست ها چه سفید پوست ها هردو انسان هستند و قلب های پاکی دارند♥
من میخوام برم هنر اما اگه برم و اون چیزی که میخواستم نشدم همش میزنن تو سرم که اگه میرفتی تجربی الان دستت تو جیب خودت بود بعدشم مثه اینکه رو من حساب باز کردن تا میگم نمیخوام درس بخونم همشون دپ میشن
به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
مشکلی با درس خوندن ندارم مشکلم اینه که چرا وقتی نمیخوام یه رشته ایی رو باید سختی هاش رو باید تحمل کن ...
خو چرا اون رشته ای که نمیخوای رو انتخاب کردی؟ 😐
فضانورد آینده.... 👩🚀 لطفا منو توی تاپیک هایی که درمورد فضا و علم هست تگ کنید☺🌱عاشقتم مایکل جکسونم💕مخالف نژاد پرستی➡چه سیاه پوست ها چه سفید پوست ها هردو انسان هستند و قلب های پاکی دارند♥