2777
2789
عنوان

حراجی مادرم و امتحانات من

464 بازدید | 40 پست

فردا دوتا امتحان دارم ساعت ۱۰ و ۱ 

از طرفی هم مادرم پاهاش جراحی کرده و سه هفته استراحت مطلقه

من تک دخترخونم و خواهری ندارم

نمیدونم چه جور شرایط مدیریت کنم

تا میام غدا درست میکنم ظرف میشورم جارو میکنم به خونه رسیدگی میکنم دیگه انرژی برام نمیمونه درس بخونم

نمیدونم چیکار کنم میگم روزای کارای خونه کنم شبا درس بخونم اما نصف شب دیگه کم میارم 

احساس میکنم خیلی عاجزم 

کسلم روحیم بهم ریخته

از طرفی باید جوری غذا درست کنم که پدر و برادرم غذا ببرند سرکار چون بخاطر شرایط کرونا بهشون غذا نمیدن

و نمیتونم هر غذا درست کنم

واقعا موندم چیکار کنم با این شرایط

دو روز گذشته انگار دوسال بهم سخت گذشت

❣️ دیدارِ تو گر صبحِ ابد هم دهَدَم دستمن سَرخوشم از لذتِ این چشم به راهی

اگه وضع مالی تون خوبه ، ایام امتحانات رو خدمتکار بگیرین

یا روزایی که درس داری از بیرون غذا بخرین

یا به پدر و برادرت بگو کمک کنن

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

صبح زود بیدار شو کارهارو انجام بده ناهار رو بذار 

بشین درستو بخون 

بعد ناهارم شامو بپز تا شب فقط گرمش کنی 

من اینجوری کارهامو انجام میدادم ۸ ماه مراقب مامانم بودم🤪

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواب شب اصلا حذف نکن برا درس چون چیزی یاد نمیگیری

بهتره غذا رو شب نیمه آماده درست کنی بزاری یخچال صبحش در حد جا افتادن و دم کشیدم گرم کنی او نام ببرم

درستم روز بخون

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

بهترین راه تو این شرایط فقط کمک کردن پدر و برادرته

پدرت کار میکنه واسه اینده ی شما

درس شما هم همون آینده ست ، پس همین الان باید کمک تون کنن

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
اگه وضع مالی تون خوبه ، ایام امتحانات رو خدمتکار بگیرین یا روزایی که درس داری از بیرون غذا بخرین ی ...

وضع مالیمون متوسطه اما شرایط اوردن خدمتکار نداریم یعنی فرد قابل اعتمادی نمیشناسم

سعی میکنم گاهی غذا از بیرون تهیه میکنم اما این اقوامی میان عیادت 

حتی مادرم وقتی زنگ میزنن غیر مستقیم میگه نازنین فصل امتحاناتش و منم زمین گیرم یعنی خوب نیاد

باز یه ایل ادم بلند میشه میاد عیادت

جالبه اینه من یه خاله مجرد دارم از ایشون خواستم یه هفته حواسش به مامان و خونه باشه تا من امتحانام بدم اما بهونه اورد حالا قبل امتحانات من و جراحی مامام خالم چند هفته خونه ما بود و خوش میگذروند 

صبح زود بیدار شو کارهارو انجام بده ناهار رو بذار  بشین درستو بخون  بعد ناهارم شامو بپز ت ...

امی اقوام زیاد میادن برای عیادت معمولن برای نهار یا شام میمونن

اخه تو این شرایط کرونا درک نمیکنم چرا بلند میشن میان

خوب تو غذا درست کن داداشت یا بابات ظرف بشورن 

صبح تا عصرساعت پنج خونه نیستن بعد میان واقعا خستگی از صورتاشون مشخصه دلم براشون میسوزه 

وضع مالیمون متوسطه اما شرایط اوردن خدمتکار نداریم یعنی فرد قابل اعتمادی نمیشناسم سعی میکنم گاهی غذا ...

خدمتکار قابل اعتماد 🤔🤔 خب خودتون خونه این دیگه

معذرت می خواما ولی همچین فامیلی که محترمانه متوجه نمیشن نیان ، همون بهتر که پشت در بمونن

درس و آینده ت خیلی خیلی واجب تر از ناراحتی فامیله

آیفون رو قطع کنین

گوشیاتونم خاموش کنین

امی اقوام زیاد میادن برای عیادت معمولن برای نهار یا شام میمونن اخه تو این شرایط کرونا درک نمیکنم چر ...

بی رودربایستی ب اقوامتون بگو لطفا نیاید مادرم عمل کرده بدنش ضعیفه میترسم خدایی نکرده کرونا بگیره

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
ناهارو دوبرابر بزار بقیه شم برای شام بخورین

هر چقدر درست میکنم باز نمیمونه اصلن دستم نمیاد چقدر درست کنم حالا خودمون باشیم میشه کاری کرد شانس من فک فامیل که سال تا سال نبودن الان هوار شدن رو سرم

خواب شب اصلا حذف نکن برا درس چون چیزی یاد نمیگیری بهتره غذا رو شب نیمه آماده درست کنی بزاری یخچال ص ...

زرین میدونم شب مغز کاری زیادی نداری اما مجبورم

حجم مطالب که امتحان میگیرن  زیاده بعد شرایط امتحانشون سختی حداقل کتبی بود میگفتم از جزوه جلوم استفاده میکمم اما اکثر ویدیوکال امتحان میگیرن 

2790
2778
2791
2779
2792