نفس6727 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/27 تعداد پست: 863 عنوان عکس رنگی گرفتم 120 بازدید | 17 پست خانوما توی گزارشش نوشته لوله ها بازه، حالا نمیدونم بسته بوده باز شده یا کلا باز بوده؟ اونایی که تجربه دارن اگه بسته بود بعد باز شه توی گزارش مینویسن؟ روز اول سیکل تمام منتظران این گونه است. سعی برای دور بودن از چشم تمام دنیا اولین اقدامشان است تا کسی نپرسد: این ماه هم نشد؟ 1400/10/10 | 12:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mon_mon عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 4007 بستگي داره برا چ كاري بگيري انتقاد سازنده تون رو براي خودتون نگه داريد😉فقط خانم هاي بالاي ٣٠سال استثنا هستن😅
shahida عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 17 سلام عزیزم منم عکس رنگی گرفتم نوشته لوله سمت چپ کاملا بازهست ولی لوله سمت راست بامواد حاجب بعد چند مرحله رویت شد
shahida عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 17 الانم تواقدامم تنبلی تخمدان دارم دکتر بهم متفورمین و اینفولیک داده گفته بخورم دیگه نمیدونم جواب میگیرم یانه خیلی نگرانم
shahida عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 17 درد داشت؟ برامنکه خیییلی دردداشت اونم دکترگفت چون لوله راستت بسته بود ماده حاجب به زور وارد لوله شد براهمین دردداشت، یه خانمی قبل من با بیهوشی عکس گرفت مبگفت هیچی نعهمید منم خیلی پشیمون شدم کاش بیهوشی انجام میدادم
نفس6727 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/27 تعداد پست: 863 درد داشت؟ دروغ نگم بله درد داشت روز اول سیکل تمام منتظران این گونه است. سعی برای دور بودن از چشم تمام دنیا اولین اقدامشان است تا کسی نپرسد: این ماه هم نشد؟
نفس6727 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/27 تعداد پست: 863 برامنکه خیییلی دردداشت اونم دکترگفت چون لوله راستت بسته بود ماده حاجب به زور وارد لوله شد براهمین در ... منم پشیمون شدم روز اول سیکل تمام منتظران این گونه است. سعی برای دور بودن از چشم تمام دنیا اولین اقدامشان است تا کسی نپرسد: این ماه هم نشد؟
نفس6727 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/27 تعداد پست: 863 الانم تواقدامم تنبلی تخمدان دارم دکتر بهم متفورمین و اینفولیک داده گفته بخورم دیگه نمیدونم جواب میگی ... سونو و عکس رنگی رفتین همسرتون آز اسپرمهمه اینارو انجام بدین چرا که نشه روز اول سیکل تمام منتظران این گونه است. سعی برای دور بودن از چشم تمام دنیا اولین اقدامشان است تا کسی نپرسد: این ماه هم نشد؟
shahida عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 17 سونو وعکس رنگی هم دادم شوهرمم آزمایش اسپرم داد گفتن عالیهفقط خودم تنبلی تخمدان دارم خیلی نگرانم باردار نشم فعلا متفورمین میخورم توکل بخدا
shahida عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 17 کیست ایناهم ندارم فقط تنبلی تخندان دارم اونم دکتر گفته فعلا متفورمین و اینفولیک باهم بخورم
نفس6727 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/27 تعداد پست: 863 سونو وعکس رنگی هم دادم شوهرمم آزمایش اسپرم داد گفتن عالیه فقط خودم تنبلی تخمدان دارم خیلی نگ ... عزیزم توی اینستا یه پیج هست هرکی تبلی داشته با اصلاح سبک زندگی درمان شده و باردار شده میخای معرفیش کنم؟ ارائه آموزشاشم رایگانه روز اول سیکل تمام منتظران این گونه است. سعی برای دور بودن از چشم تمام دنیا اولین اقدامشان است تا کسی نپرسد: این ماه هم نشد؟
نفس6727 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/27 تعداد پست: 863 ممنون میشم اگه راهنمایی کنین Bardari_flora روز اول سیکل تمام منتظران این گونه است. سعی برای دور بودن از چشم تمام دنیا اولین اقدامشان است تا کسی نپرسد: این ماه هم نشد؟
نفس6727 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/27 تعداد پست: 863 ممنون میشم اگه راهنمایی کنین اسم دکترشم خانوم دکتر تاجیکه همین سایتم سرچ کنی خیلی ازش تعریف شده روز اول سیکل تمام منتظران این گونه است. سعی برای دور بودن از چشم تمام دنیا اولین اقدامشان است تا کسی نپرسد: این ماه هم نشد؟