2777
2789
عنوان

عکس رنگی گرفتم

120 بازدید | 17 پست

خانوما توی گزارشش نوشته لوله ها بازه، حالا نمیدونم بسته بوده باز شده یا کلا باز بوده؟ اونایی که تجربه دارن اگه بسته بود بعد باز شه توی گزارش مینویسن؟ 

روز اول سیکل تمام منتظران این گونه است. سعی برای دور بودن از چشم تمام دنیا اولین اقدامشان است تا کسی نپرسد: این ماه هم نشد؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درد داشت؟

برامنکه خیییلی دردداشت اونم دکترگفت چون لوله راستت بسته بود ماده حاجب به زور وارد لوله شد براهمین دردداشت، یه خانمی قبل من با بیهوشی عکس گرفت مبگفت هیچی نعهمید منم خیلی پشیمون شدم کاش بیهوشی انجام میدادم

برامنکه خیییلی دردداشت اونم دکترگفت چون لوله راستت بسته بود ماده حاجب به زور وارد لوله شد براهمین در ...

منم پشیمون شدم

روز اول سیکل تمام منتظران این گونه است. سعی برای دور بودن از چشم تمام دنیا اولین اقدامشان است تا کسی نپرسد: این ماه هم نشد؟
الانم تواقدامم تنبلی تخمدان دارم دکتر بهم متفورمین و اینفولیک داده گفته بخورم دیگه نمیدونم جواب میگی ...

سونو و عکس رنگی رفتین 

همسرتون آز اسپرم

همه اینارو انجام بدین 

چرا که نشه

سونو وعکس رنگی هم دادم  شوهرمم آزمایش اسپرم داد گفتن عالیه فقط خودم تنبلی تخمدان دارم خیلی نگ ...

عزیزم توی اینستا یه پیج هست 

هرکی تبلی داشته با اصلاح سبک زندگی درمان شده و باردار شده میخای معرفیش کنم؟ ارائه آموزشاشم رایگانه

ممنون میشم اگه راهنمایی کنین

Bardari_flora

ممنون میشم اگه راهنمایی کنین

اسم دکترشم خانوم دکتر تاجیکه همین سایتم سرچ کنی خیلی ازش تعریف شده