2777
2789
عنوان

چه خاکی بریزم 😑🙄

398 بازدید | 23 پست

تو ایام امتحانامه ۳ تاشو دادم اما بازم تا ۲۴ ام امتحان داریم 

منم خیلی درس خونم ولی درسامون سنگینه و تو این مدت خییییلی خوابم کم شده و احساس میکنم این فشرده خوندن داره حالمو بد میکنه 

بعضی وقتا میگم من چقد بد بختم و نا امید میشم اما بازم درسو نمیزارم کنار چون میدونم نمرم کم شه دیوونه میشم 

چیکار کنم یه کم حالم بهتر بشه ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اول راهی و باید کلی بخونی و با سختیا کنار بیایی دانشگاه خیلی بدتره اوضاع

آخه اگه تلنبار نمیکردم اینجوری نمیشد 😢

منم خیلی آدم پر خوابی ام احساس میکنم دارم تحلیل میرم 

آخه اگه تلنبار نمیکردم اینجوری نمیشد 😢 منم خیلی آدم پر خوابی ام احساس میکنم دارم تحلیل میرم 

یه جا که زمان داری بین امتحانا 

یه روزشو بگیر هر چقدر دلت میخواد بخواب 

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡
۱۶ اول دبیرستان 

اخی مث اجی منی ککککک

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
آخه اگه تلنبار نمیکردم اینجوری نمیشد 😢 منم خیلی آدم پر خوابی ام احساس میکنم دارم تحلیل میرم 

سعی کن کمتر بخوابی. واسه ایندت بیشتر تلاش کن کمتر بخواب نمیدونی خوابی ک دیگه خیالت از زندگیت راحت شده چ لذتی داره