2777
2789
عنوان

چه خاکی بریزم 😑🙄

400 بازدید | 23 پست

تو ایام امتحانامه ۳ تاشو دادم اما بازم تا ۲۴ ام امتحان داریم 

منم خیلی درس خونم ولی درسامون سنگینه و تو این مدت خییییلی خوابم کم شده و احساس میکنم این فشرده خوندن داره حالمو بد میکنه 

بعضی وقتا میگم من چقد بد بختم و نا امید میشم اما بازم درسو نمیزارم کنار چون میدونم نمرم کم شه دیوونه میشم 

چیکار کنم یه کم حالم بهتر بشه ؟

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ببین اول راهی و باید کلی بخونی و با سختیا کنار بیایی دانشگاه خیلی بدتره اوضاع

آخه اگه تلنبار نمیکردم اینجوری نمیشد 😢

منم خیلی آدم پر خوابی ام احساس میکنم دارم تحلیل میرم 

آخه اگه تلنبار نمیکردم اینجوری نمیشد 😢 منم خیلی آدم پر خوابی ام احساس میکنم دارم تحلیل میرم 

یه جا که زمان داری بین امتحانا 

یه روزشو بگیر هر چقدر دلت میخواد بخواب 

همه رو میبخشم جز اونی که تو نی نی سایت به بقیه میگه : واقعا دغدغه ات اینه ؟ 🤨 ولمون کن امپراطور پردغدغه :/ فرید 24 ساله از تبریز که شکست عشقی خوردی واسه چی درخواست دوستی میدی؟ فک کردی من دلداریت میدم ؟ من فقط به اکست تبریک میگم بچه جون ... manammaman چهل و شش ساله که تاپیکای مذهبی میزنی از تو بعیده ، هدفت از درخواست دوستی چیه؟ .... morتضی هول اعظم که تو امضات نوشتی برات مجرد و متاهل فرقی نمیکنه خاک تو سرت .... حامدs سی و چهار ساله ، فوق لیسانست بخوره تو سرت جای اینکارا برو سرکار پول دربیار بتونی اسم خودتو بذاری مرد .... ali sxsx سی ساله ارشد مکانیک که تاپیک زدی به خواهرزادت مشاوره دادی و حیف شارژت فک کردی دخترا درخواست گداگشنه ای مثل تو رو قبول میکنن ؟ mohamad7373 سی و یک ساله فووق دیپلم شهرو آباد کردی اینقدرررر درخواست دادی که تو کامنتای تاپیکات جای نظر همه نوشتن : جون جدت درخواست نده ... کاربر مرد هول زنجانی هستی ؟ نه زنجانی نیستم توام سعی کن آبروی همشهریاتو نبری با هول بازیت بدبختای خدا زده

۱۶ اول دبیرستان 

اخی مث اجی منی ککککک

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
آخه اگه تلنبار نمیکردم اینجوری نمیشد 😢 منم خیلی آدم پر خوابی ام احساس میکنم دارم تحلیل میرم 

سعی کن کمتر بخوابی. واسه ایندت بیشتر تلاش کن کمتر بخواب نمیدونی خوابی ک دیگه خیالت از زندگیت راحت شده چ لذتی داره