2777
2789
پس حتمااا بیخیال شو  سعی نکن برعکسش فکر کنی کلااا به چیز دیگه فکر کن  برنامه بزار با بچه ...

میدونین چیه.   حس میکنم اگ‌بهش فکر نکنم یجور دارم خودمو گول میزنم و از فکرش فقط فرار میکنم ، از چیزی ک قراره امسال یا سال دیگ اتفاق بیوفته دارم فرار میکنم ولی اون اتفاق به هر حال قراره اتفاق بیوفته 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میدونین چیه.   حس میکنم اگ‌بهش فکر نکنم یجور دارم خودمو گول میزنم و از فکرش فقط فرار میکنم ...

مگه میدونی چند لحظه بعد چه اتفاقی قراره بیفته ؟

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
نه بهش فکر نکن اصلا الان جرا اینقدر خودتو درگیر یه خیال بد کردی ولش کن رهاش کن توی لحظه زندگی کن ...

میگم که 😢 با فکر نکردن بهش حس میکنم فقط خودمو دارم گول میزنم ،

بیشتر ترسم هم از اینه که من به جذب اعتقاد دارم. میدونم ک ب هرچی فکر کنیم کائنات اونو ب سمتمون میفرست ...

منم همینجوری بودم به خدا ترس از بیماری داشتم به قانون جذبم اعتقاد داشتم

الان خیلی خوب شدم هر ثانیه احساس میکنم خدا پیشمه و همه چیو به خودش سپردم به خدا ایمان بیار نه الکیاتو حرف واقعا جدی جدی ایمان بیارو توکل کن و به چیزای خوب فکر کن و شکرررررگذاری خیلی خووووبه همش به خاطره هر چیزی که داری شکر کن 

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
نه ولی بعضی اتفاقا یجور آدم حس میکنه وقتی میخوان اتفاق بیوفتن

احساسترو تغییر بده 

یه جمله ای بود با دعاکردن تقدیر رو عوض کنید چون دعا میره و تاثیر خودش رو میزاره 

بیخیال شو و فقط بسپارش به خدا 

قلبا توکل کن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
میگم که 😢 با فکر نکردن بهش حس میکنم فقط خودمو دارم گول میزنم ،

ببین این چه حرفیه این که گول زدن نداره ما همه یه روز خواهیم مرد حالا یا زود یا دیر پس باید خوب زندگی کنیم

منم همینجوری بودم به خدا ترس از بیماری داشتم به قانون جذبم اعتقاد داشتم الان خیلی خوب شدم هر ثانیه ...

منم همیشه خدا رو شکر میکنم هر روز سجده شکر میکنم به خاطر همه چیزایی ک دارم . خیلی از مسائلی ک واقعا نمی‌دونم باید چیکار کنم کدوم راه برم میگم خدا خودت اونی ک بهتره برام همون بشه واااقعا هم ایمان دارم ک خدا برام بد نمیخواد ولی نمی‌دونم چرا این فکرها اومده سراغم انقدرم. واقعی . میدونم هممونیه روز قرارع بریم ولی من الان اصلا دلم نمیخواد برم

منم همیشه خدا رو شکر میکنم هر روز سجده شکر میکنم به خاطر همه چیزایی ک دارم . خیلی از مسائلی ک واقعا ...

من متوجه نشدم ترس از مرگ خودت داری یا اطرافیان؟

احساسترو تغییر بده  یه جمله ای بود با دعاکردن تقدیر رو عوض کنید چون دعا میره و تاثیر خودش رو م ...

خیلی دلنشین بود ، اینکه گفتی با دعا تقدیر. رو عوض کنین، ینی من اگه دعا کنم اگه قرارع بمیرم خدا اونو عقب میندازه؟

خیلی دلنشین بود ، اینکه گفتی با دعا تقدیر. رو عوض کنین، ینی من اگه دعا کنم اگه قرارع بمیرم خدا اونو ...

اره خدا به درخواستی که از ته دل باشه جواب میده بنظرم

خیلی دلنشین بود ، اینکه گفتی با دعا تقدیر. رو عوض کنین، ینی من اگه دعا کنم اگه قرارع بمیرم خدا اونو ...

اگه به خدایی خدا باور داری هر چیزی ممکنه ❤️❤️