2777
2789
عنوان

هر کی بهت بدی کرده بدووو بیا

309 بازدید | 8 پست

هر کی ذره ای به تو بدی یا خوبی کرده نتیجشو میبینه 

این همون کارما هس 

نظم و شعوری در طبعیت حاکمه که قادر به شمارش نیس 😍😍🤩 

حالا در جهان ۳ دسته است

حیوانات

اشیا

انسان 

هر صدمه ای به این ۳ تا بزنی جز بدهی تو محسوب میشه هر سودی برسونی جز طلب تو محسوب میشه 

مثلا اگه کسی دل تو رو شکست ی انسان دیگه دلش رو میشکنه ضمنا چون یکی از ادمای طبعیت بهت اسیب زده طبعیت به تو یک لذت بدهکاره 

اگه صندلی اتوبوس رو پاره کنی به تعداد افرادی که میان میشنن رو صندلی وو عذاب میکشن بدهکاری و طبعیت این سهم رو ازت میگیره

وقتی اشغال میریزی تو جاده یا تو رانندگی حق دیگران رو میخوری هر فرد میاد اونجا میشینه به خاطر اشغال تو عذاب میکشه اسیب میبینه 

پس حواستون به کار هاتون باشه 

اگه کسی بهت اسیب زده هی نگو کی نتیجشو میبینه 

؟؟؟؟ پس اروم باش چون خدا میدونه چیکار کنه و طبعیت ی لذت بهت بدهکاره 🥰🥰

همچینم نیس گاهی اصلا جواب نمیدع 

خیلی وقتام ما حس میکنیم همع بمون بدی کردن و ادم خوبع ماییم 

هیچکی نمیدونع کجای داستانع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان