2789
عنوان

اقداام

128 بازدید | 25 پست

من ماه اوله ک تو اقدامم و چن روز دیگ مونده تا پریودم و نمیدونم از ماه اول نتیجه میگیرم یا ن

تعداد رای : 2
نظرسنجی
.
1
50%
.
0
0%
.
0
0%
.
1
50%

ان شاالله که میگیری ولی احتمالش کمه اگه باردار نشدی ناامید نشو

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم بعد چند وقت اقدام باردار شدید؟

من بعد ۲ سال اقدام فهمیدیم همسرم مشکل اسپرم داره ای وی اف کردیم سومین ای وی اف باردار شدم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

من بعد ۲ سال اقدام فهمیدیم همسرم مشکل اسپرم داره ای وی اف کردیم سومین ای وی اف باردار شدم

عزیزم همسر منم کم تحرکیه اسپرم یعنی تاثیر داره که باردار نشم؟

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی. 

بچه ها امید ک دارم خخ ولی خب هیچ نشونه ای هم ندارم ن حالت تهوع ای ن چیزی.. فقط چند روز قبل کمر درد داشتم و بعضی مواقع یکم ترشح خون آب ک میگفتن بعضیا شاید لانه گزینیه..الانم 9 روز مونده تا پریودیم کنجکاوم ببینم عقب میوفته یا ن خخ

عزیزم همسر منم کم تحرکیه اسپرم یعنی تاثیر داره که باردار نشم؟

بله عزیزم کم تحرکی هم تاثیر داره حتما تحت نظر دکتر باشه

بله عزیزم کم تحرکی هم تاثیر داره حتما تحت نظر دکتر باشه

میخواییم ژل رویال بگیریم خیلیا نتیجه گرفتن برای تحرک اسپرم خیلی خوبه دعا کنید نتیجه ببینیم

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی. 
عزیزم ای وی اف چجوریه دیگ؟ 

یه روش کمک باروریه واسه کسایی که نمیتونن طبیعی باردار شن از خانم تخمک میگیرن از آقا اسپرم بعد تو ازمایشگاه جنین تشکیل میدن و جنین رو به رحم منتقل میکنن هر بار امکان مثبت شدنش ۳۵ درصد هست تو اینترنت بزنید توضیحات کاملش هست

میخواییم ژل رویال بگیریم خیلیا نتیجه گرفتن برای تحرک اسپرم خیلی خوبه دعا کنید نتیجه ببینیم

ان شاالله بزودی باردار شی

یه روش کمک باروریه واسه کسایی که نمیتونن طبیعی باردار شن از خانم تخمک میگیرن از آقا اسپرم بعد تو ازم ...

میخام اسممو تو نی نی سایت عوض کنم کجا و باید بزنم هرکاری میکنم نمیشه خخخ