2777
2789
عنوان

من چیکار کنم

101 بازدید | 7 پست

سلام دوستا 

من یه قضییه ای خیلی فکرمو درگیر کرده میخوام نظراتتونو بدونم 

شوهرم یه دوستی داره که با دوس من ازدواج کرده 3سالی میشه 

دوستشم کلا پسره هرره ای بود کلا حتی قبل ازدواجشون من به رفیقم گفتم خوب نیست پسره ولی خب اون گوش نکرد عاشقش بود ازدواج کردن 

از وقتی این اتفاق افتاده ای پسره خیلی با شوهر من باهمن جوری که من خونه نیستم میاد با شوهرم قلیون میکشه 

حالا قضیه اینه که هر موقع میبینمش چشمش خیلی  به منه همش دیدم میزد جوری که شوهرمم فهمید چند دفع هم به شوهرم گفتش بیاین بریم مشهد با زنامون اما من قبول نکردم یبارم خونشون دعوتم کرد بازم قبول نکردم شوهرمم فهمید رو من حساس شده 

من هر چی بهش میگم رابطه تو باهاش قطع کن گوش نمیده اون پسره هم الان رو نرو من داره راه میره همش زیر گوش شوهرم میخونه که به زنت رو نده خیلی زن ذلیلی جوری که حتی به دوستمم گفته که شوهر من خیلی زن ذلیله اینا شوهرمم وقتی با اونه اخلاقش باهام یه جوره دیگست 

ببخشید طولانی شد حالا من چیکار کنم لطفا بگین

ولگرد.... دیگه چیزی نمونده از سرزمین مادری...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ی کاری باید بکنی ک بدون اینکه تو بد بشی با هم کات کنن.

... تو ی مورد من این راهو رفتم! خودم بد داستان شدم اما باعث شدم کات بشیم🥰 از ایت بابت واقعا خوشحالم. هرچند خیلی اذیت شدم اما برای همیشه شرش کم شد.

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
ی کاری باید بکنی ک بدون اینکه تو بد بشی با هم کات کنن. ... تو ی مورد من این راهو رفتم! خودم بد داست ...

خیلی تلاش کردم ولی اون مث کنه چسبیده به شوهرم ولش نمیکنه

خیلی تلاش کردم ولی اون مث کنه چسبیده به شوهرم ولش نمیکنه

من ی بار تو جمع بهش محترمانه توپیدم😐 نزدیک بود واقعا اشکش دربیاد😑 وقتی غرورشو خورد کنی دمشو میذاره رو کولشو میره. اگه نشد ببین دوستت چطور آدمیه. بهش بگو شوهرت ب من بیش از اندازه توجه داره و.. تا اون باعث این جدایی بشع.ه. البته ک راه دوم خیلی خوب نیست. ببین دوستت چ جوریه اخلاقش

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
من ی بار تو جمع بهش محترمانه توپیدم😐 نزدیک بود واقعا اشکش دربیاد😑 وقتی غرورشو خورد کنی دمشو میذاره ...

نه باو من بمیرمم به دوستم چیزی نمیگم خیلی شوهرشو قبول داره رودر رو هیچوقت نشدم باهاش که بتونم باهاش حرف بزنم لجشم بیشتر از این میگیره 

نه باو من بمیرمم به دوستم چیزی نمیگم خیلی شوهرشو قبول داره رودر رو هیچوقت نشدم باهاش که بتونم باهاش ...

من ک اینجوری پای طرفو بریدم از زندگیم. ۲۴ساعته خونه ما بودن😐 شوهزم داشت ازش یاد میگرفت. اصلا مث اون حرف میزد و رفتار میکرد.