2821
2789
عنوان

تمرین نویسندگی

129 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

نوشتن یک هنره ..... همه ما در زندگی بهش نیاز پیدا میکنیم ..... گاهی با کسی به مشکلی میخوریم و نمی تونیم رو در رو بهش بگیم و نامه می‌نویسیم....

گاهی باید کسی رو متقاعد کنیم اما کلمه ای نداریم که بتونیم از عقیده امون یا حتی حقمون دفاع کنیم ....

نمی تونیم تاثیر گذار صحبت کنیم و حتی وقتی حرف هامون کاملا درست و به جاست اما تاثیر لازم رو روی شنونده نداره 

خیلی از ما تو دوره های مدرسه راهنمایی دبیرستان و .... حتی از نوشتن یک انشای ساده ناتوان بودیم 

خوب اگر نویسندگی رو دوست دارید بیاید تو این تاپیک نوشتن رو خوب تمرین کنیم .  

من وقتی دل گیرم برای خودم یا شخصیت خیالی با اسم مستعار نامه می نویسم شما چیکار میکنید ؟😉

خوب اول از همه یک مطلب کوتاه بگم که تو نوشتن خیلی کمک میکنه ..... حواس پنجگانه 

لطفا خوب ببینید ..... خوب بشنوید .....لمس کنید .... بو بکشید .... مزه ها رو با دقت احساس کنید 

امروز قراره روی دقت در حواس پنجگانه کار کنیم  و متن خلق کنیم ....

پس خیلی خوبیه که خالق یک متن باشید و اونو هدایت کنید . 

من وقتی دل گیرم برای خودم یا شخصیت خیالی با اسم مستعار نامه می نویسم شما چیکار میکنید ؟😉

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اولین تمرین نویسندگی مطالعه زیاده

سلام ممنون میشم اطلاعاتتون رو در اختیار ما هم بزارید تا استفاده کنیم 

بله درسته مطالعه قطعا تاثیر گذاره 

سلام ممنون میشم اطلاعاتتون رو در اختیار ما هم بزارید تا استفاده کنیم  بله درسته مطالعه قطعا تا ...

اطلاعاتی ندارم ولی میدونم تا نخونی نمیتونی بنویسی دایره واژگانت باید بالا بره

اما چطور از حواس  در خلق متن بهره ببریم ؟ 

فرض کنید سر ظهر گرسنه از سر کار یا ..... می آید خونه و بو میکشید ... چه بویی احساس میکنید ؟ 

طوری توصیف کنید انگار من هم اونجام و بوی غذا رو می شنوم..... با تمام جزئیات و تمام چیز هایی که شنونده رو به اون غذا آدرس بده 

اطلاعاتی ندارم ولی میدونم تا نخونی نمیتونی بنویسی دایره واژگانت باید بالا بره

بله هرچی واژه های بیشتری بلد باشی بهتر می نویسی 

اما میشه تمرین هم کرد و مهارت نوشتن رو بالا برد

دومین نکته 

استفاده از یک سری وسایل که متن رو زیبا تر میکنه 

تو مدارس بهمون یاد دادند ولی هیچ وقت درک نکردیم به چه دردی میخوره 

اسمش برای همه اشنا است : آرایه های ادبی 

مثل لوازم های آرایش کلمات فارسی میمانند.....  خیلی راحت معنا رو برای شنونده تداعی میکنند ..... و تاثیر کار رو بالا تر میبرند 

دوتا تمرین :

تمرین ۱: شما تو حیاط ایستاده اید و یک ساندویچ چرب تو دستتون هست در حالی که چند نفر اون طرف تر دارند با سر و صدا بازی میکنند ..... 

از تمام حواستون برای توصیف این موضوع استفاده کنید 😉

تمرین ۲ : 

بیماری که از  مشکل روحی رنج میبره از پشت پنجره به بیرون نگاه میکنه ...... 

در توصیف این متن هم از تمام دقت و ظرافتتون استفاده کنید و با لوازم آرایش که معرفی کردم تزیینش کنید ..... 

احتیاج نیست طولانی و بلند بنویسید ..... در حد یک بند هم کفایت میکنه 

نیازی هم نیست سخت ترین ارایه ها رو  استفاده کنید با ارایه های ساده هم میشه متن خلق کرد 

اگر دوست داشتید میتونید متن رو تو همین تاپیک بزارید که نقدش کنیم و چیز های جدید یاد بگیریم ......😊