2777
2789
عنوان

کیست

60 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها من امروز واس تنبلی تخمدانم رفم دکتر دکترگف تخمک گذاری انجام شده و فولیکولات نمیدونم دارم درست میگم یان فولیکولات رشد کردن و تخمکات ازداشدن ولی ی کیست کوچیک داری من خاهرشوهرم ماه پیش رف سونودکتره گف کیست داره قرص و داروخورد ب خونریزی افتاد دوباره رف ی جادیکه سونو گف ۳ماهه باردار بودی بچه۱۲روزه بخاطرقرصاسقط شده حالامنم میترسم نکنه منم باردارباشم واشتباه گفته باشه چشم ترسیده میخام بیبی چک بگیرم ولی من ماهامه آذرماهم خیلی وقته تموم شده و خیلی مونده ب ماهانه دی ماهم میخام بدونم الان بیبی چک بزنم جوابش درس درمیاد یان بایدماهانه شم عقب بندازم بعد

اون چطور دکتری بوده🥴

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نمیدونم والا بچه۳ماهش بوده داشته میرفته تو۴ماه و۱۲روز بودتوشیکمش مرده بود

شکایت نکرد

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
ن گف واگذراش کردم بخدا

دکترام هیچی سرشون نمیشه

تازه تیکه هاشم مونده بود گفن بیا کورتاژ کن نزاشیم گفیم ن ی قرصی ی چیزی بزار گذاش تازه چندروزه خونریزیش بند اومده۲هفته تمام خونریزی شدید داش و تیکه هایه بچه مونده بوده و نمیوفتاد

واسشون مهم نی دیگه فقط پولومیبینن نمیگن جون ی ادم درمیونه ۵سالم بچه دارنمیشده بعد۵سال تازه اینم ک ای ...

دقیقا فقط بلدن پول تو جیب بزنن من جاش بودم شکایت میکردم