پیماز مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 311 عنوان دلم خیلی گرفته 💔😔 84 بازدید | 7 پست سلام خانما دیشب رفته بودم خونه رفیقم بعد شوهرم زنگ زد منم رد تماس دادم پیام دادم بهش گفتم الان دور برم شلوغه بعد حرف میزنیم بهم گفت به درک اصلا نمیخاد حرف بزنیم الآنم قهر کرده😭😭 1400/10/09 | 22:36 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
goolehbarfi عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 2129 خب چرا بقیه رو به شوهرت ترجیح دادی یه لحظه جواب میدادی ببینی چی میگه @yek_tarh_eshgh پیج اینستا / کانال تلگرام. نقاشی با تکنیک های مختلف مخصوص هدیه و یادگاری طرح های جذاب تولد ، تاریخ عقد، عاشقانه ، سنتی ، نقطه کوبی، فانتزی ، ورق طلا و...♥️♥️♥️ خوشحال میشم کارامو دنبال کنی🥰☘️☘️ سفارشاتونو با عشق انجام میدم و میفرستم 🎀.
پیماز مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 311 خب چرا بقیه رو به شوهرت ترجیح دادی یه لحظه جواب میدادی ببینی چی میگه یعنی من حق ندارم چند دقیقه خوش باشم با بقیه یکم بخندم من و نامزدم که 24 ساعته حرف میزنیم بازم اون کاری نداشته میخاسته حرف بزنیم
goolehbarfi عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 2129 یعنی من حق ندارم چند دقیقه خوش باشم با بقیه یکم بخندم من و نامزدم که 24 ساعته حرف میزنیم بازم اون ک ... نه منکه نگفتم حق نداری ... ولی خب اونم شوهرت بود یه لحظه جواب میدادی که ناراحت نشه @yek_tarh_eshgh پیج اینستا / کانال تلگرام. نقاشی با تکنیک های مختلف مخصوص هدیه و یادگاری طرح های جذاب تولد ، تاریخ عقد، عاشقانه ، سنتی ، نقطه کوبی، فانتزی ، ورق طلا و...♥️♥️♥️ خوشحال میشم کارامو دنبال کنی🥰☘️☘️ سفارشاتونو با عشق انجام میدم و میفرستم 🎀.
پیماز مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 311 نه منکه نگفتم حق نداری ... ولی خب اونم شوهرت بود یه لحظه جواب میدادی که ناراحت نشه اخه جواب میدادم دیگه قطع نمیکرد