maral_ram مدیر عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 208 عنوان فال | مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 36 پست سلام بچه ها کی بلده فال راستکی بگیره؟ امکانش هست برا من یه فال بگیرید 1400/10/09 | 21:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sara_nj عضویت: 1400/09/08 تعداد پست: 1513 ممنونم ازتون واستون ایه الکرسی خوندم جانم مرسی عزیز دلم ماه بعد اقدام دارم دعا کن خدا یه گل پسر بده بهم ❤️
raziiiiiiiiiiii عضویت: 1399/04/17 تعداد پست: 4529 مرسی عزیز دلم ماه بعد اقدام دارم دعا کن خدا یه گل پسر بده بهم ❤️ ب روی چشمم عزیزم حتماا
raziiiiiiiiiiii عضویت: 1399/04/17 تعداد پست: 4529 مرسی عزیز دلم ماه بعد اقدام دارم دعا کن خدا یه گل پسر بده بهم ❤️ عزیزم منم یه دختر دارم خانواده همسرمم خیلی طعنه میزنن بخصوص مادرشوهرم تو فال ت مشخص نمیشه ک پسردار میشم یا نه..؟!
sara_nj عضویت: 1400/09/08 تعداد پست: 1513 عزیزم منم یه دختر دارم خانواده همسرمم خیلی طعنه میزنن بخصوص مادرشوهرم تو فال ت مشخص نمیشه ک پسردار م ... اولا خیلی بیجا میکنن طعنه میزنن دوما تو فالتون اومده بود که یا دختر دارین یا دختر دار میشین چیزی راجب پسر نیوفتاد حالا شاید تو نیتتون نبود جنسیت فرزند برای همین
raziiiiiiiiiiii عضویت: 1399/04/17 تعداد پست: 4529 اولا خیلی بیجا میکنن طعنه میزنن دوما تو فالتون اومده بود که یا دختر دارین یا دختر دار میشین&n ... بی فرهنگن یه سریا واقعاا فقط دل ادمو ب درد میارنتو نیتم نبود جنسیتنیتم این بود ک شیرم ناگهانی قطع شده فقط اندازه چند تا قطره دارم میخواستم ببینم شیرم اوکی میشه ک دخترم گرسنه نمونه یا نهاخه دخترمم ب شیر خشک علاقه نداره و نمیخوره زیاد..
آرام۰۰۰ عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 3132 اولا خیلی بیجا میکنن طعنه میزنن دوما تو فالتون اومده بود که یا دختر دارین یا دختر دار میشین&n ... عزیزم اگوقت داشتیبرای منم بگیر..به نیت بارداری میخوامتا سال جدید باردارمیشمبه امیدخدا...اسمم آرامنیست..اگخاستی تو خصوصی بگم ک بگیری خدایا به امیدی تو...برای حاجت دلم دعاکنید 💙
mobina_banoooo عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 7302 عزیزم نیتی که کرده بودی اتفاق نمیوفته اصلا باز نشد فالت یه رابطه احساسی ناتموم میبینم برات&nb ... عزیزم میشه برای منم بگیری لطفا نیت کردم🌸🌸🌸🌸 میشه لطفا برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان عج و حاجت رواییم دعا کنی ؟🦩💕