2789
عنوان

جراحی بینی😢😢😢

2268 بازدید | 15 پست

میشه خواهش کنم هرتجربه ای دارید بهم بگید، دعاتون میکنم خیلییییی زیاد اطلاعاتم دراین مورد صفره😢😢😢

فقطبرام انرژی مثبت بفرستید ❤️ 

فقط میخوام بدونم چندساعت جراحی طول میکشه؟ بیمارکِی مرخص میشه؟ 

واز کِی میتونه رانندگی کنه؟ 

اگر کسی کمکی یا همراه نداشته باشه... مشکلی پیش میاد؟ 

خیلیییییی دعاتون میکنم راهنماییم کنید

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

عزیزم من جراحی کردم ساعت نه ونیم صبح بستری شدم ساعت دوعصرمرخص شدم دقیقاتایک هفته باید سرت بالاباشه و موقع خواب دوتابالش زیرا باشه .همراه حتمابایدداشته باشی چون وقتی بهوش میای سرگیجه داری وبیحالی باید یه نفر از پشت کمرتوبگیره.میگم از پشت چون ممکنه ازبیحالی بیوفتی روزمین اون دیگه نمی‌ذاره .خلاصه بادیه هفته که اتل بینیتوبازکرددکترمیتونی رانندگی کنی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دکتر داریوش نادری

فوق تخصص جراحی پلاستیک  و زیبایی و لیزر

جراحی بینی، پروتز سینه، ابدومینوپلاستی، پیکرتراشی و لیپوماتیک، جراحی پلک (بلفاروپلاستی)، کاهش چربی با دستگاه اوندا

آدرس: تهران، پاسداران، بوستان دهم ( بین پاسداران و پایدارفر ) ، پلاک ۱۲۱ ، واحد ۸

02122792458 – 02122792439

https://drdnaderi.com سایت

https://www.instagram.com/dr_dariushnaderi/ اینستاگرام

ببین اگه واقعا یه بینی بدون نقص می خوای برو پیش دکتر خوش سیرت جراح گوش و حلق و بینیه و از لحاظ درونی هم بینی رو به بهترین شکل ممکن عمل می کنه جز معدود دکترایی که گوش و حلق و بینی ان ولی ظاهر بینی رو هم خوب در میارن واست پیجش میذارم خودت نمونه کارای دکترم بببین 

https://www.instagram.com/drkhoshsirat/

دوست من بینی شو پیش دکتر لیلا ملکی جراحی کرد خیلی گوشتی بود. الان طبیعی شده. روز عملم مرخص شد تا یه ...

بینیش گوشتی بود خوب شد؟؟

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش
من دوستم پیش دکتر علیرضا بخشایی کیا بینیشو عمل کرد. نیمه فانتزی هم عمل کرد خیلی خوشگل شد زمین تا اسم ...

بینی دوستت بزرگ بود ؟🙁

بینی من متوسطه نمیدونم عمل کنم تغییر میکنم یا ن 

مشکلی هم نداره فقط میخوام تغییر کنم

پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی 🦋
بینی دوستت بزرگ بود ؟🙁 بینی من متوسطه نمیدونم عمل کنم تغییر میکنم یا ن  مشکلی هم نداره فقط م ...

اره یکم بزرگ بود قطعا خوب تغییر میکنی ولی اگر مشکل نداره که نمیدونم خوب یه کار دیگه بکن برای تغییر اگر بینیت هیچ مشکلی نداره

اره یکم بزرگ بود قطعا خوب تغییر میکنی ولی اگر مشکل نداره که نمیدونم خوب یه کار دیگه بکن برای تغییر ا ...

🙁🙁چی بگم دیگه تصمیم قطعی گرفتم عمل کنم 

امیدوارم خوب بشم 

پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی 🦋