2777
2789
عنوان

شوهر کردن 🤔🤔😭

206 بازدید | 8 پست

دخترا واقعا یه سوالی چند روز‌‌ذهن منو درگیر کرده 

من ۲۱ سالمه و هییییچ‌علاقه ای به ازدواج و بچه داری و اینا ندارم

اصلا نمیتونم قبول کنم که یکی‌بیاد و بخواد حتی کوچک ترین محدودیتی برای زندگیم ایجاد کنه

دلم میخواد درسم که تموم شد مهاجرت کنم و کار کنم برای خودم خیلی مستقل باشم و همش مسافرت و .. با دوستام یا ادمای مورد علاقم باشم 

به نظرتون این افکار میپره از سرم؟؟ ینی ممکنه یه روز تمایل پیدا کنم به ازدواج؟؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دوست منم همینطوره،یعنی میگفت اولویت من ازدواج نیست،لیسانسشو اینجا گرفت خیلی دخترمستقلی بود و براخودش کار میکرد الانم چندماهه که برا تحصیل رفته المان،اونجا براخودش داره زندگی میکنه تو خوابگاه

چرافکرمیکنی ازدواج همه زندگیه روتشکیل میده ازدواج بخشی اززندگی آدمه،حالاشماهرتفکری که داری هرزمان که تمایل به ازدواج پیداکردی باشخص موردنظرت درمیون میزاری اگه تونستین بامعیارات هم کناربیاین که چه خوب اگرم نه هرکسی راه خودش ومیره،خلاصه هرانسانی به یه همدم خوب نیازداره نزدیکان که همیشه نمیتونن درکنارماباشن وهرچقدرم که پولدارباشی وبتونی مستقل زندگی کنی بازهم نیازبه یک حامی درکنارت داری،به نظرم ازدواجم اگه انتخابت درست باشه خیلی ام خوبه،اونقدراهم که اینجاوحشتناک توصیفش میکنن نیست.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز