2777
2789
عنوان

کرونا گرفتم؟؟

140 بازدید | 18 پست

سلام دوستای خوبم 

من پسرم دو روز تب داشت تب شدیدا بدون هیچ علامت دیگه ای!

بعد با شیاف و مسکن خوب شد 

چن روز بعدش من مریض شدم 

از دیروز صبح 

تب شدید ضعف !سرگیجه !

بدن درد ابریزش بینی انگار فلکه آب باز !

و نفس تنگی!

واکسن نزدم !یعنی  هر وقت خواستم بزنم ی مشکلی داشتم 

امروز رفتم دکتر بهم قرص ازیترومایسین پونصد داده با مسکن و ی شربت چی چی هگزان بود الان خاطرم نیست 

و سرم و امپول داخل سرم 

خب یکم سر حال ترم نسبت ب دیروز 

اما خیلی تنگی نفس دارم و خلط و سرفه 

من هیچ جا نرفتم 

از کجا گرفتم 

البته شاید همون بیماری پسرم ک از مهدشون گرفته 

الان ی دفعه سرم گیج رفت انگار رو ابرا بودم 

اصن ی وضعی بود 

حس کردم برای چن لحظه نتونستم نفس بکشم 

دم کرده خوردم آب پرتغال !

دمنوش عسل و لیمو 

تجربه ای دارین از کرونا !

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میخاستم واکسن بزنم همسرم مال خودش و زده بود ب من گفت تو خیلی حساسی و فلان !نزن شاید بهت نساخت منم ک وسواسی !بعد هی سرما مریضی کوفتگی تازه راه افتاده بودم و جزو برنامه هام بود برم بزنم ک درگیر نمیدونم چی شدم 

کرونا یا انفولانزا چه فرقی میکنه مهم اینه که الان بهتری و قراره بهتر هم بشی به عناوینش توجه نکن 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
کرونا یا انفولانزا چه فرقی میکنه مهم اینه که الان بهتری و قراره بهتر هم بشی به عناوینش توجه نکن  ...

من و نفس تنگی و سر گیجه هایی ک دارم میترسونه !من کلا ریه هام مشکل دار با کوچکترین سرمایی ریه هام اذیت میشه الان حس میکنم ریه هام ی جوری 

بله کروناست و چون تنگی نفس داری اکسیژن خونتو چک کن و اگه لازم شد برو سیتی ...مایعات گرم زیاد بخور و سوپ داروهاتم بخور

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍

با سلام اگر براتون دشوار نیست درون یک قلیان بدون زغال و تنباکو جای مخزن آبش عرق نعنا بریزید و سه قطره سیاهدانه هم مخلوط با عرق نعنا بکنید و بعد قلیان رو بدون زغال و تنباکو استعمال کنید بعد از انجام نسخه در اولین بار متوجه تفاوت فاحش قبل و بعد استفاده از قلیان رو احساس میکنید و تنگی نفس تون ریشه کن میشه خلط گلو هم مرتب میاد من طب سنتی خوندم اگه سوالی دارید در خدمتم.

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         
من و نفس تنگی و سر گیجه هایی ک دارم میترسونه !من کلا ریه هام مشکل دار با کوچکترین سرمایی ریه هام اذی ...

انفولانزا هم همینطوریه الان چون میترس ،داری به خودت تلقین میکنی  میتونی تست از داروخونه بگیری و تست کنی خیالت راحت بشه 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
برم دکتر اکسیژن خونم و چک کنه؟؟

آره عزیزم الان تو خانه بهداشت و تریای اورژانس هم موظفن رایگان اکسیژن خون را بگیرن لازم نیست بری دکتر وپول ویزیت بدی فقط برو چک کن از وضعیتت مطلع باشی منم کرونا گرفتم داروهام همینا بود هر روز می رفتم اکسیژن خونمو چک می کردم

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍