2789

دوچرخه خوبه..ضمنا در افراد با ران چاق آزمایش هورمونی هم حتما انجام بشه

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بله من با رژیم و تردمیل و پیاده روی تو پاک سنگ از آسمون میبارید پیاده روی مو میرفتم و الان خیییییلی خوب شده بدم میومد رونام انقدر چاق بود تا زانو پاعام میچسبید بهم الان قشنگ بینش فاصله افتاده😁

بله من با رژیم و تردمیل و پیاده روی تو پاک سنگ از آسمون میبارید پیاده روی مو میرفتم و الان خیییییلی ...

اره دقیقا منم همینم😑

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
بله من با رژیم و تردمیل و پیاده روی تو پاک سنگ از آسمون میبارید پیاده روی مو میرفتم و الان خیییییلی ...

خوب منی که تردمیل ندارم چکار کنم پیادروی که انجام میدم ولی تغییری احساس نمیکنم ۲ مااههه تروخدا کمکم کن 😭میخوام بینشون فاصله بیفته

خوب منی که تردمیل ندارم چکار کنم پیادروی که انجام میدم ولی تغییری احساس نمیکنم ۲ مااههه تروخدا کمکم ...

خو دیگه تردمیل میخوای چیکار پیاده روی میری خوبه دیگه فقط یه شش ماهی باید صبر داشته باشی