2777
2789
عنوان

کو شوهر ؟؟؟؟😬😬😬😑😑😑😒😒😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 76 پست
آره دقیقاااا من همون روز دوم گفت قصدم اینه  بعد دو ماه هم با پدرم صحبت کرد

من فقط یه مشکلی دارم خانواده ام حساسن بهشون بگم خودم آشنا شدم نمیدونم چه جور باید بگم بهشون

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فامیل شما بیاد با فامیل ما وصلت کنیم 😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣😑😑😑

والا بخدا 😂

پسرا فامیل ما همه رو من کراشن 😑

یکی میچسبه ولت نمیکنه این ول کنه اون یکی میاد اون ول کنه اون نره خر دیگه میاد 🤣 نره خر ول می‌کنه کره خر میاد😐 کره خر ول کنه 😆 توله سگ میاد الا آخر 🤣🤣🤣🤣🤣😑😑😑😑😂😂😑😑😐 بخدا با فامیلا قطع ارتباط کردم 😬😬😬 متنفرم ازشون 😶

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
من فقط یه مشکلی دارم خانواده ام حساسن بهشون بگم خودم آشنا شدم نمیدونم چه جور باید بگم بهشون

ینی اگر بگی که قصدتون ازدواج هست باز حساسیت نشون میدن؟مال منم حساسم ولی وقتی نامزدمو شناختن عاشقش شدن

ینی اگر بگی که قصدتون ازدواج هست باز حساسیت نشون میدن؟مال منم حساسم ولی وقتی نامزدمو شناختن عاشقش شد ...

مامانم همیشه میگه اگه کسی اومد دایرکتت گفت باهم آشنا بشیم زیر نظر خانواده ها بهش بگو من اهل دوستی نیستم اگه شماره خونه رو خواست بگو با  مادرت  با مادرم تماس بگیره

واقعا واکنششون نمیدونم ولی شاید همین کار کردم گفتم یکی میگه آشنا بشیم ،نمیگم از قبل آشنا شدیم که فکر منفی نکنن

😂😂 خب هر وقت نیازم داشت کمکش میکردم مثلا حالش بد بود باهاش صحبت میکردم و کلا خیلی محبت میکنم مریض ...

ابراز علاقم زیاد میکردی.شوخی چی یاجدی بودی خیلی خوب گفتی بازم میشه بهم بگی هرچیو بلدی 

معجزه در لحظه اتفاق میفته...آماده باش
مامانم همیشه میگه اگه کسی اومد دایرکتت گفت باهم آشنا بشیم زیر نظر خانواده ها بهش بگو من اهل دوستی نی ...

آره اینم میشه اگر فکر میکنی حساس هستن 

من چون فرهنگ طرف مقابلم میدونستن متفاوته از ما گیر ندادن ب این قضیه ک دوست بودیم و اینا 

آره اینم میشه اگر فکر میکنی حساس هستن  من چون فرهنگ طرف مقابلم میدونستن متفاوته از ما گیر نداد ...

آره حساسن بعد مثلا میگن طرف خوب نیست اومده دوست شده

اره اینا هم فرهنگشون مثل خودمونه

مشکل اینجاست من میتونم به خانواده ام نگم و بی سر و صدا بیان خواستگاری ولی طرفم میگه من واقعیت به خانواده ام میگم

ابراز علاقم زیاد میکردی.شوخی چی یاجدی بودی خیلی خوب گفتی بازم میشه بهم بگی هرچیو بلدی  

ببین بستگی ب جنبه طرف مقابلت داره 

بعضیا بهشون زیادی محبت کنی فکر میکنن چیز خاصی هستن خودشونو میگیرن برات 

اما برای من متفاوته این قضیه هر چقدر بیشتر محبت میکنم بیشتر دوسم داره بیشتر و بیشتر 

اره شوخی هم میکنیم ولی نه شوخیی که از کلمات بد استفاده کنیم 

ابراز علاقه هم زیاد میکنم ولی خب گفتم دیگه بستگی به ظرفیت اون فرد داره 

آره حساسن بعد مثلا میگن طرف خوب نیست اومده دوست شده اره اینا هم فرهنگشون مثل خودمونه مشکل اینجاست ...

ای بابا 

بگو نگه خب حداقل الان نگه تا بعد ازدواج این مسئله مهمی نیس واقعا که حتما بگه بهشون 

سعی کن تو محیط بیرون بیشتر باشی. فکر کنم ازدواج عاشقانه دوست داری درسته عزیزم یا من دارم اشتباه می کنم؟ 

اسمم سحر نیست به خاطر این که شناسایی نشم این اسم رو انتخاب کردم. آخه آشنا دارم تو سایت  . نه اسمم سحر هست نه فامیلم انتخابی
ای بابا  بگو نگه خب حداقل الان نگه تا بعد ازدواج این مسئله مهمی نیس واقعا که حتما بگه بهشون&nb ...

آره حالا گفتم حضوری که دیدمش قانعش میکنم چون گفتن این حرف جز استرس و دعوا و سختی کشیدن چیزی نصیبمون نمیشه