2777
2789
عنوان

کو شوهر ؟؟؟؟😬😬😬😑😑😑😒😒😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 76 پست

همین ک روانشناس میشی خیلیییی خوبه🙁

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای چقد تو فکر شوهرررید

بخداا به وقتش ازدواج میکنی نگران نباشششش

یه موقع اینقد خواستگار برات میاد که کلافه میشی میگه نمیخوام ازدواج کنم

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

بر عکس ما دختر نداریم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😐😐😐😐😐😐😐😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣😭کمبود دختر داریم تو فامیل

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

منکه دیگه کلا ناامید شدم خخخ

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘

اگر قیافه داشتی باشی و یا پول داشته باشی مامانا و خواهرای همون پسرا رو هوا میزننت. نگران نباش.صد تا کیس میاد اگه بیقیافه و کم پول باشه کسی دم دید هم باشه کیسی وجود نخواهد داشت

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس 
بر عکس ما دختر نداریم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😐😐😐😐😐😐😐😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣😭کمبود دختر داریم ...

فامیل شما بیاد با فامیل ما وصلت کنیم 😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣😑😑😑

مجازی رو گذاشتن برا چی پس  تو ایران وجه ش خرابه  همین آمریکاییا ۷۰درصد از مجازی با هم آش ...

منم مجازی با یکی آشنا شدم

ولی باید هر دو طرف توی سن ازدواج باشن و هدفشون از همون اول مشخص کنن که ازدواج یا دوستی و بعد چندماه حضوری همو ببین و بعد بقبه آشنایی زیر نظر خانواده ها باشه تا نیت پسر مشخص بشه

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

منم دوس دارم مهربون بامحبت بااحترام وقدردان باشم میشه این لطفو درحقم کنی برام هرکدومو تعریف کنی نیاز ...

😂😂

خب هر وقت نیازم داشت کمکش میکردم مثلا حالش بد بود باهاش صحبت میکردم و کلا خیلی محبت میکنم مریض میشد در روز چندین بار جویای حالش میشدم و با محبت صداش میکردم 

و احترام خیلی خیلی براش مهم بود از این حرفای کوچه بازاری که دختر پسرای امروزی ب هم میگن دوست نداشت چبدونم بیشعور منی خر منی میکشمت فلان 😂اصن بدترین حرفی که بهش زدم ی خودخواه بوده که تو دعوا گفتم 

ینی در کل خیلی براش مهم بود مودبانه حرف بزنیم با هم در هر شرایطی 

و احترام شو میگرفتم و بی ادبی نمیکردم و تو شرایط مختلف درکش میکردم 

اگر قیافه داشتی باشی و یا پول داشته باشی مامانا و خواهرای همون پسرا رو هوا میزننت. نگران نباش.صد تا ...

بی قیافه نیستم لاغرم خیلی بدنم لاغره . و خانوادمم وضعش خوبه خودمم که معلمم

منم مجازی با یکی آشنا شدم ولی باید هر دو طرف توی سن ازدواج باشن و هدفشون از همون اول مشخص کنن که از ...

آره دقیقاااا من همون روز دوم گفت قصدم اینه 

بعد دو ماه هم با پدرم صحبت کرد