2777
2789
عنوان

کمک لطفا

55 بازدید | 9 پست

با بابام دو هفته س قهرم و حتی بهش سلام هم نمیکنم چون خیلی خیلی بدجور دلم و غرورمو جلوی بقیه خورد کرد 

ادامه بدم یا نه؟

لطفا نپرسید سر چی چون فقط میتونم بگم انقدر ناراحت شدم که دست به سمت چاقو بردم تا خودکشی کنم اما یاد تولد برادرم افتادم و اگر بخوام خیلی این قهرو ادامه بدم نهایتش یک ماه دیگس و بعد تموم کردن زندگی

عضو گروه آبی😍💙وزن اولیه:💙۶۸ وزن ثانویه:۶۳💙 وزن فعلی:۶۱💙 وزن هدف:۵۰💙🥰 شروع رژیم از:۱۴۰۰/۱۰/۱۳
ببین عزیزم من با خیانت مادر روبرو شدم اما فهمیدم ایندمو میسازم و بهش میفهمونم که اونی یه اسیب دیده خ ...

گوش کن کسی ما رو درک نمیکنه ولی ما خودمون اینده میسازیم نزار افسردی بگیری با دست به خودکشی بزنی مثل من

(͡° ͜ʖ ͡°)͡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گوش کن کسی ما رو درک نمیکنه ولی ما خودمون اینده میسازیم نزار افسردی بگیری با دست به خودکشی بزنی مثل ...

امیدواریه که پدرت درست بشه هر مشکلی بوده حل بشه چیزی یه دشمن ما شده دوستمون بود 

(͡° ͜ʖ ͡°)͡
گوش کن کسی ما رو درک نمیکنه ولی ما خودمون اینده میسازیم نزار افسردی بگیری با دست به خودکشی بزنی مثل ...

افسردگی رو که ۵ سال پیش دو دستی تقدیمم کردن ولی تا میخوام یکم رو به راه بشم و حالمو اوکی کنم باز گند میزنن و بد تر میکنن 

عضو گروه آبی😍💙وزن اولیه:💙۶۸ وزن ثانویه:۶۳💙 وزن فعلی:۶۱💙 وزن هدف:۵۰💙🥰 شروع رژیم از:۱۴۰۰/۱۰/۱۳
همه خوردن زمین ولی بعضیا پا نشدن چون پیشرفت نخواستن بکنن جز اونا نباش

مرسی عزیزم دلم❤

واقعا به کسی مثل تو نیاز داشتم😘

2790
2778
2791
2779
2792