2777
2789
عنوان

جواب بدین لطفا

108 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها ، من شنبه امتحان ریاضی دارم ، و هیچی بلد نیستم ، ی روشی بهم پیشنهاد بدین ک بتونم  خوب مطالعه کنم بخدا هر چقدر فیلم آموزشی هم میبنم چیزی نمیره تو مخم، کمک کنین تورو خدا🥲🥲🥲🥲🥲

Tired

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه کتاب کار داری قسمت درس نامه رو بخون اگه نداری همون جزوه معلمت و تمرینای کتاب...اگر وقت اضافه موند واست یه کم سوال حل کن از امتحانات سالهای قبل یا یه خرده تست مثلا

میشه واسم دعا کنید؟امید دارم خدا به دعای شما در رحمتش رو به روم باز کنه😢💔
اگه کتاب کار داری قسمت درس نامه رو بخون اگه نداری همون جزوه معلمت و تمرینای کتاب...اگر وقت اضافه مون ...

جزوه اینا خیلی خوندم ولی تاثیری نداشت فعلا یک روز و ۶ ساعت وقت دارم نمیدونم چیکا کنم

Tired
جزوه اینا خیلی خوندم ولی تاثیری نداشت فعلا یک روز و ۶ ساعت وقت دارم نمیدونم چیکا کنم

آهان پس سوال حل کن پاسخ تشریحیشون رو هم نگاه کن که دستت بیاد...کلا واسه ریاضی هر چی بیشتر مسئله حل کنی تسلطت بیشتر میشه

میشه واسم دعا کنید؟امید دارم خدا به دعای شما در رحمتش رو به روم باز کنه😢💔