2789
عنوان

قیافه ام

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 102 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدایی؟؟؟

اره ولی بینی استخونی ن فقط گوشتی تا یه ماه یا ۲۰ روز جواب میگیرین

لایک نکن.      لا لایک.       لایک المه.     dont.like     به سه زبان گفتم باز میای لایک میکنی بشررر؟؟                                                                                           اشتیاقی که دیدار تو دارد دل من،  دل من داندو، من دانم و ،دل داندو، من💜                                            خاک من گل شود و، گل شکفد از گل من، تا ابد مهر تو بیرون نرود از دل من😍💜
وای خدایی دمت گرم کلی روحیه گرفتم

اجی پاکش کن تا سه دقیقه زمان داری

کاربر سال ۹۶ هستم باعث تاسفه قفلی زدین رو کاربری من😒 پانزدهمین کاربری و.شماره مامانمه  دیگه اخرین شماره اس نفرین میکنم بی دلیل لغو کنین چون  سه تا از کاربریم بی دلیل ترکید😒
من دوروز گذلشتم حس کردم دارم جوش میریزم رو بینی دیگ انجام ندادم 

تا اخر انجام بده 

لایک نکن.      لا لایک.       لایک المه.     dont.like     به سه زبان گفتم باز میای لایک میکنی بشررر؟؟                                                                                           اشتیاقی که دیدار تو دارد دل من،  دل من داندو، من دانم و ،دل داندو، من💜                                            خاک من گل شود و، گل شکفد از گل من، تا ابد مهر تو بیرون نرود از دل من😍💜
وای خدایی دمت گرم کلی روحیه گرفتم

عزیزم کاملاااااااااا صادقانه نظر دادم 

کاملا 

در کل در کمال ادب سعی میکنم صادقانه نظر بدم 

خودمم چهره ی کاملا معمولی ای دارم عزیزم و راضیم از این معمولی بودن 

تو چشم و ابروی واقعاً زیبایی داری 

پوست بد ندیدی که به این پوستت میگی بد !!!!! 

موهای خوش حالت و زیبایی هم داری 

بینیم گوشتیه،حالا انجام میدم😀

اگه دیدی پوست بینیت یکم کنده شد تایم ماسک و کم کن بکنش ۷ یا ۵ دقیقه