2789
عنوان

قیافه ام

1248 بازدید | 102 پست

سلام 

اول بگم ک لطف کنید انرژی منفی ندید

من صورتم خیلی کشیدست بینیم خیلی گوشتی 

لبابم باریک...اعتماد ب نفسم خیلیییی پایینه جوری ک هیچ وقت ماسکمو برنمیدارم..حتی اگه کسیو ی چیز بهم تعارف کنه و من خیلی دلم بخواد برا اینکه ماسکمو برندارم مجبورم ک نخورم...ولی چشم و ابروم خوشگله... جای جوشای صورتمم مونده ک البته دارم میکرونیدلینگ میکنم و خوب میشع

مشکل اصلیم بینیمه ک الان اونقد پول ندارم ک بخوام عمل کنم...ازچسب لیفت بینی هم استفاده کردم ولی هم خیلی ضایع هم بد ی مدت حس میکنم بدفرم کرده...عینکی هم هستم و هیچ جا عینک نمیزنم فقط خونه...مجردم و بعضی اوقات با خودم فکر میکنم میگم من شاید نتونم هیچ وقت با این ظاهر ازدواج خوبی داشته باشم...ب خدا میگم چرا من باید همه این عیب هارو داشته باشم..مثلا خواهرم خیلی خوشکل و خوبه و ما باهم مقایسه میشیم.هر جا میریم میگن چقد فرق دارید و..

من خیلی ناراحت میشم ولی ب رو نمیارم

ب نظرتون من باید چ کار کنم!

بزار عکسو

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بزار عکسو 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

غصه نخور مهم ذات ادمه بعدشم پولاتو جمع کن تونسی عمل کن

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

غصه نخور مهم ذات ادمه بعدشم پولاتو جمع کن تونسی عمل کن

دقیقا دماغ ک با ی عمل درست میشه لباتو هم پروتز کن

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .