2777
2789
عنوان

فقط منم؟🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 46 پست
یعنی شما فقط این جوری اید والا منم پسرادایی ودختر داییم همش سفرای خارج وشمال وعشق حال ولی گلم بخوام ...

بابام وضع مالیش چند ساله واقعا خرابه، سعی میکنم فکر نکنم ولی دل دارم منم خب، خیلی ناراحت میشم وقتی میبینم چه چیزایی برام میشه حسرت😢

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بابام وضع مالیش چند ساله واقعا خرابه، سعی میکنم فکر نکنم ولی دل دارم منم خب، خیلی ناراحت میشم وقتی م ...

منم بعضی وقتا خیلی چیزا میخوام گوشی فلان لباس فلان مسافرت فلان جا ولی...🙃

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
واقعا گوشت رو حذف کردین؟مگه میشه؟مابا این وضع افتضاح سالی یکی دوتا گوسفندکامل جزو سبد غذاییمونه الب ...

ن من پدرم زیاد ابگوشتی نیست.. کارگرم هستن خونمون فعلا اجاره ایه باید اجاره بدیم باید پول واسه چیزای روزانه بمونه و چون خودمونم زیاد گوشتی نیستیم حذف کردیم 10ماهی هست تا بعد بتونیم بخریم بخوریم زیاد مهم نیست

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
تو هم فقیری؟ یا مثلا برای یه چیز خاص پول زیاد میخوای؟ 🚶🏻‍♀️

فقیر که نه ،400تومن لازم دارم 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
ن من پدرم زیاد ابگوشتی نیست.. کارگرم هستن خونمون فعلا اجاره ایه باید اجاره بدیم باید پول واسه چیزای ...

الهی بمیرم چقدر بد.واقعا ازماکشاورزا بدبخت تر کارگرا هستن خدا کمکتون کنه سفرتون همیشه رنگین انشالله خونه هم بخرید.وای چقدردلم گرفت

درخود بطلب هرانچه خواهی که تویی

میلیون؟ ایشالا پولدار شی🥂

ن بابا 400هزار

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
الهی بمیرم چقدر بد.واقعا ازماکشاورزا بدبخت تر کارگرا هستن خدا کمکتون کنه سفرتون همیشه رنگین انشالله ...

خدانکنه ولی ما ک وضع پدرمونو میدونیم قانعیم 

اره مرسی واقعا من واسم سخته پدرم با 42سال سن بره سرکار چون از 8سالگی داره میره 

خونه داریم عزیزم ی سری جریانات بوده یکسال اجاره هستیم بعد میریم خونه خودمون البته باید کانتور اب بخریم و حموم درست کنیم و لوله کشی داخل و گچ کاری و.. 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
دانشجوئم، در حد زنده موندن پول دارم فعلا🙃

خب میشه بری سرکار من یکی از دوستای دانشگام سرکارم میره نزدیک خونشونه ی بار رفتم خونشون اتاق خودش خیلی قشنگ بود گفت من خودم با پول خودم تموم این عروسکا لوازم آرایشی و لاک و اینارو خریدم 😍 گفت وقتی ک دیدم خونوادم برام خرج نمیکنن نذاشتم حسرت بخورم خودم رفتم سر کار

خدانکنه ولی ما ک وضع پدرمونو میدونیم قانعیم  اره مرسی واقعا من واسم سخته پدرم با 42سال سن بره ...

ماهم قانعیم والا ما۴تا بچه ایم بابام نه پدرداشته نه مادر ازبچگی از۵_۶سالگی خودش کارکرده همه چی خریده.الان۴۸سالشه موهاش سفید دیسک کمر دلم براش خونه.خدا به همه ی ماها رحم کنه

درخود بطلب هرانچه خواهی که تویی