سلام خانوما....من روز ۱۴ پری ام دیروز سونودادم و دکتر بهم امپول Hcgداد دیشب زدم و گفته تا۳ روز پشت هم اقدام کنم و بعدش یکروز درمیون...بنظرتون قبل موعد پری ازمایش خون بدم معلوم میشه که باردارم یانه؟؟ چقد عجولم نه؟؟هههه
فکر نکنم احتمال خطاش زیاده همون چند روز بعد پریود برو ازمایش بده
♥️🥰 صَد سال سفر کَردم 💖عاشِک نشدم من 🎊 یک بارَه تَرا دیدم و دیوانَه شدم ♥️😍دِل تَرا داتَه😢😋 داتَه بَندَر آزادا😍 تو بَلِه دلبر. دلبر نَههِ مَنی یادا🥺♥️ بی تَرا ساعَتی . ساعَتی دل نَبی راحت 🥺💖 نیست مَنی لونتا☹️لونتا کَندَگ حاجَت🎉♥️ کولیگ بَیا صد بَر پَه تو من مِرَه 💖🥰گل مَنی پَیمی تو چینچو رد داتَه🥺
منم دقیقا ولی گفت یک روز درمیون تا۲۷اگه باردارنشدی بازم بیا اگه شدی که هیچی
خدای تمام قشنگی ها ازت میخام بهم یه بچه سالم و صالح عطا کنی اصلا میدونی چیه خدا جونم راستشو بگم اولش بهمون کمک کن خونه بخریم بعد بهم۴تا بچه بده دیگه چیزی نمیخام راضیم همه بگید آمین میخام به ارزوهام برسم اخه🌹😀
باشه گلم....خیلی استرس و هیجان دارم خداکنه باردار بشم این ماه
ان شالله.
بچه اولتونه؟
من میخام هفته بعد اقدام کنم .. خیلی استرس دارم ک پشیمون بشم ی ن
♥️🥰 صَد سال سفر کَردم 💖عاشِک نشدم من 🎊 یک بارَه تَرا دیدم و دیوانَه شدم ♥️😍دِل تَرا داتَه😢😋 داتَه بَندَر آزادا😍 تو بَلِه دلبر. دلبر نَههِ مَنی یادا🥺♥️ بی تَرا ساعَتی . ساعَتی دل نَبی راحت 🥺💖 نیست مَنی لونتا☹️لونتا کَندَگ حاجَت🎉♥️ کولیگ بَیا صد بَر پَه تو من مِرَه 💖🥰گل مَنی پَیمی تو چینچو رد داتَه🥺