2777
2789
عنوان

حرفای همسرم

277 بازدید | 18 پست

شوهرم گاهی وقتا میخواد نقل کسی مث دوس آشنا فامیل  حرف بزنه اگر زن باشه یه جوری حرف میزنه اعصابم بهم میریزه 

مثلا میگه فلانی که میشناسی همون که خیلی پوستش سفیده یا فلانی که بوره و...با خیلی چیزهای دیگه

واقعا دلم میشکنه منم خودم گندمی هستم و چهرم خوبه همه میگن. لطفا نگین مشکلت مسخرست شمام اگه همسرتون از کسی تعریف کنه بدتون میاد

ولی واقعا نمیدونم چ عکس العملی نشون بدم

خیلی بهم ریختم  

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

مقابله به مثل کن چندبار باهاش مثلاتوم بگو آقای فلانی همونکه خیلی قدبلندوخش هیکله ببینم نظرهمسرت چی چه واکنشی نشون میده اگه هیچی نگفت بدون این کلاطرزبیانشه قصدناراحت کردن تورو نداره

ربطی نداره. چرا فکر میکنی با منظوره؟ منم از بچگی همینجور بودم. عادت دارم زیبایی های بقیه رو ببینم. مثلا میگم اون خانوم خوشگله یا اون اقاهه که موهاش مشکی بود

سلام هموطن 🤚🤚🤚🏻🤚🏻🤚🏼🤚🏼🤚🏽🤚🏾😘😘😘😘
مقابله به مثل کن چندبار باهاش مثلاتوم بگو آقای فلانی همونکه خیلی قدبلندوخش هیکله ببینم نظرهمسرت چی چ ...

خخخ من ی بار تو تلویزیون ی مرده تبلیغات بازی میکرد چشمای خیلی قشنگی داشت واقعا قصدی نداشتم من شوهرم خودش چشم رنگیه وچشماش خیلی قشنگه ولی نمیدونم واقعا قصدی نداشتم گفتم این آقاهه خیلی چشمهای قشنگی داره خداکنه رنگ چشمهای بچمون این رنگی باشه...خلاصه هیچی دیگه حسابی بهم ریخت 😁

من نمیدونم واقعا☹

ببین خب شاید واقعا منظوری نداره من خودم چه خانم چه آقا وقتی میخوام ازشون حرفی نقل کنم یا هرچی مشخصاتشو میگم بلاخره آدم میبینه چشمشو نبسته که قرار هم نیست منظوری پشتش باشه که 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
شاید واقعا اخلاقشه! نمیدونم.باهاش حرف بزنی چی؟اثر نداره؟از دلت بگو ولی خودتو ضعیف نشون نده.بگو چه ح ...

کلا جتی باهاشم حرف بزنم چ فایده وقتی انگار تو دلش و ذهنشه 

انگار همه مردا اینجورین

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚