2777
2789
عنوان

میشه بیاید.؟

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 42 پست
شما راجب کدوم قسمتش نظرتون جلب شده یا سوال دارید؟.والله دو دین اسلام و یهودیت بسیار شیه به هم هستن ا ...

مگه یهودیا همونا نیستن ک فلسطین رو اشغال کردن؟

تا حالا دلتون خواسته ک شیعه بشید؟

و نفس های تو،شریان زندگیست در رگ های خشکیده این جهان:)
مگه یهودیا همونا نیستن ک فلسطین رو اشغال کردن؟ تا حالا دلتون خواسته ک شیعه بشید؟

ن راستش تمام اجداد من یهؤدی زاده بودن.دوما ما تو قسمت ساکنیم که بنا ب رؤایات خاک موعؤد اجداد ما بوده این فلسطینیا هستن ک رگبار راکت به سمت مردم عادی پرتاب میکنن. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص هرویت روزی یه دونه بعد از ناهار

Hair vit

خواهر من ریزش شدید مو گرفت تازگی رفتیم دکتر چند تا قرص داد که یکیش اینه و خیلی تعریفشو شنیدم

مامانم میگه پاشو برو نون بگیر میگم من امروز تولدمه نباید کار کنم😌میگم مامان شام چی داریم؟؟!میگه منم امروز زاییدم نباید کار کنم😎...راس میگه خب چی بگم😐🖤*******هر وقت یکی تو مسیج دیر جوابمو بده منم تایمر میزارم همونقدر دیر جواب میدم😌#کینه_ای_باشیم😌******* آدمای اطرافت هرچقدرم که بد بودن یا بد میشن؛تو بد نباش(ببخش اما فراموش نکن) *******هر موقع یکی یه بدی در حقت کرد نگو خدا جوابشو بده ، خدا مهربونه میبخشه ...خودت پوستشو بک‌ن👌🏼🤗
گفتید نوروز آشنا میشممیشه لطفا بگید چه ویژگی‌هایی داره و چجوری کجا آشنا میشم؟

چجوریشو من ترجیع میدم نگم چون بهم میخوره.مرد خوبی مغرور و لاغر و چشماش مشکیه

چجوریشو من ترجیع میدم نگم چون بهم میخوره.مرد خوبی مغرور و لاغر و چشماش مشکیه

اخلاقش خوبه؟ شغلش چیه؟ درامدش خوبه؟🤣

ای بابا لاغر دوس ندارم که😂🤦🏻‍♀️

بی تو بر روی لبانم بوسه پژمرده گشته