2789
عنوان

خودکشی....................

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 62 پست
بحثم اینه نمیکشم شیش ماه دیگم عذاب بکشم خیلی حالم بده

ببین به قران قسم بعدا پشیمون میشی

روزایی ک تو میگی عینن جلو چشممه

من با بدبختی گذروندم هیچ غلطیم برا زندگیم نکردم کنکورمو گند زدم

یه لحظه به خودم اومدم دیدم همه این ادما چه اونی ک دوستش داشتم چ بقیه ک باهاشون دشمنی داشتم همشون راه خودشونو رفتن خودشونو کشیدن بالا دقیقا همون زمانی ک من فکرم درگیر اینا بود

چقدرررر الان حسرت میخورم ای کاش اونزمان درس میخوندم جای بهتر دانشگاه میرفتم

فقط میخوام بهت اینو بگم

دوستش داری قبولت دارم

اما به این فکر کن ۶ ۷ ماه دیگ پشیمون نمیشی از اینکه کنکورو گند زدی جاییم نمیتونی بری

پشت کنکور موندن از چیزی ک الان میبینی سم ترم هستش

ببین اگر شرایطش رو داری هرررر طور شده پیش یه مشاور و روانشناس خوب برو

من خریت کردم

مادرمم قبول نداشت این چیزا رو

نرفتم و همش حال خودمو بد کردم

انقدر غم ریختم توی دلم ک ۲ سال درگیر پنیک اتک بودم

اخرت غم و غصه و فکر خودکشی و استرس همینه : مریضی

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

تنها راهش پناه بردن به یه ادم دیگس 

من تجربه کردم 

تنها بمونی همش میری طرفش پیام میدی جواب نمیده خوردت میکنه باز یه روز نمیری طرفش روز بعد میری باز ....

فقط خودت و خراب میکنی فقطططط 

اون الان حال میکنه میری سمتش برین بهش با یه پیام و با کسی آشنا شو با مغزت کار کن ول کن آدمایه هرز و بی مصرف و

----»😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه حالت بده فقط یکم قوی باش تلاش کن تا حالت خوب بشه.سیستم بقای مغزت راحت ترین راه رو موقع مشکلات انتخاب میکنه. که اون راه چیزی نیست جز تسلیم شدن.باید هر چی مغزت گفت گوش بدی؟؟! واقعا تسلیم میشی؟! نهایتش همه میمیرن میخوای الان خودتو بکشی، فکر میکنی کسی ناراحت میشه؟!!! 

زندگی هنوزم قشنگه. همین الانش من حالم خوب نیست ولی هیچوقت خودم جون خودمو نمیگیرم.سختی میگذره. نخواد بگذره هم من کاری میکنم که خودش بخواد که بگذره.روی بد زندگی هدفش همینه میخواد ببینه تو خودت خودتو نابود میکنی. میخوای به هدفش برسه؟!!! 

ببین به قران قسم بعدا پشیمون میشی روزایی ک تو میگی عینن جلو چشممه من با بدبختی گذروندم هیچ غلطیم ب ...

متاسفانه شرایطشو ندارم برم ولی اون رفته بود با یه مشاور صجبت کرده بود و بهش گفته بود که ترکم کنه و من ادم مناسب زندگیش نیستم

اگه حالت بده فقط یکم قوی باش تلاش کن تا حالت خوب بشه.سیستم بقای مغزت راحت ترین راه رو موقع مشکلات ان ...

من نمیتونم ببینم کنار یکی دیگه باشه یکی دیگه رو دوست داشته باشه نمیتونم خودمو یه ادم به درد نخور ببینم.....

متاسفانه شرایطشو ندارم برم ولی اون رفته بود با یه مشاور صجبت کرده بود و بهش گفته بود که ترکم کنه و م ...

عذر میخوام

حرف مفت

مشاور هیچوقت نمیگه برو به پارتنرت بگو باید ترکش کنی چون من میگم

بهونه بوده

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

تنها راهش پناه بردن به یه ادم دیگس  من تجربه کردم  تنها بمونی همش میری طرفش پیام میدی ...

بدبختی اینجا بعد حرفش دید ناراحت شدم گفت دوستت دارم ولی فکر ایندتم

نمیدونم چیکار کنم گفتم برم گلزار شهدا شاید حالم بهتر شد ولی حتی کرایه آژانسم ندارم چه ادم بدبختیم .. ...

⁦☹️⁩ بشین خونه قرآن بخون 

صلوات بفرس 

ذکر الا بذکر الله تطمعن القلوب رو بخون