2789
عنوان

خودکشی....................

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 62 پست
یکم برا خودت غرور دلشته باش برا خودت ارزش قاعل باش

ممنون که یاداور شدی غرور ندارم ...تایید هم میکنم دیگه برام شخصیتی نزاشتن من ادمیم که عشق رو گدایی کردم

بیرون گود وایسادین میگین شوتش کن از بس گریه کردم چشمام شدن دوتا کاسه خون

میفهمم چی میگی آبجی جون 

هیچکس نمیتونه شرایط تو رو درک کنه 

ولی حدا اقل با حرفامون میتونیم ارومت کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هی

چرا اینقدر خودتو باختی؟

چرا برات مهمه؟

مثل خودش باش

به یه ورتم نباشه بابا

تو ام میگفتی تاثیر گذار تر از بیشعوری تو که نبود میزدی تو دهنش پسره ی بیشعورو

چرا اینقدر تازگیا دخترا ضعیف شدن؟

بیا بغلم ناراحت نباش  

تاپیک ها اکثرا متعلق به من نیستن❤️

بیرون گود وایسادین میگین شوتش کن از بس گریه کردم چشمام شدن دوتا کاسه خون

نمیدونم چی بگم حرفتو قبول دارم هیچکس از شرایط دیگری خبر نداره،منم حالم توی این دنیا اصلا خوب نیست

امیدوارم هرچی دوست داری برات پیش بیاد

...
ممنون که یاداور شدی غرور ندارم ...تایید هم میکنم دیگه برام شخصیتی نزاشتن من ادمیم که عشق رو گدایی کر ...

درکت میکنم حس میکنی نمیتونی درسته

میتونی با کسی دیگه اشنا شو سرت و گرم کن یه هفته نمیکشه حالت خوب میشع

----»😊
هی چرا اینقدر خودتو باختی؟ چرا برات مهمه؟ مثل خودش باش به یه ورتم نباشه بابا تو ام میگفتی تاثیر ...

من اینجور ادمی نبودم اومد عاشقم کرد یجوری بود میگفتم ممکن نیست عاشق تر از این ادم گیرم بیاد ولی الان

عزیزم تو این دنیا ادم چیزهایی رو تجربه میکنه. میفهمه که دیگه دلش از سنگ میشه، رسم دنیا همینه!!  بی انصاف نامرده

لطفا برای مامان شدنم دعا کنید🙏😔  ایشالا ایندفه برای زایمان بچم برم بیمارستان😭

تو الان باید بیشتر به درسو کنکورت برسی باید جوری زندگی کنی و موفق بشی که از کار خودش پشیمون بشه 

درس بخون بهترین رتبه کنکورو بیار بهترین شغل و بدست بیار 

و اینو بدون حتما صلاحی تو این اتفاق هست تو الان تجربه بیشتر شده باید از این اتفاق درس بگیری 

امیدت به خدا باشه خودش همه چیزو حل می‌کنه برات آرزوی بهترینها رو دارم 

برا کسی بمیر که برات تب  کنه.فک میکنی خودتو بکشی دقیقا چه اتفاق مثبتی میوفته.طرف یکی دو ماه بهت فک میکنه بعد میره سراغ یکی دیگه.تا وقتی حتی از یه چیز زندگی لذت ببری خودکشی بی معنیه.

من اینجور ادمی نبودم اومد عاشقم کرد یجوری بود میگفتم ممکن نیست عاشق تر از این ادم گیرم بیاد ولی الان

برات مهم نباشه اصلااا

هیچی نباید توی این دنیا برات مهم باشه این یه بازیه که تو باید سعی کنی برنده بشی

تاپیک ها اکثرا متعلق به من نیستن❤️

قانون دنیا تا بوده این بوده.....آدمای ضعیف باید برن، و آدمای قوی موندگارن.....اختیار باخودته

من پسرم ، متخصص درون آدما...هیچ چیز و هیچ کس در دنیا ارزش اینو نداره که از خودت بگذری، از خودت که گذشتی، همه به راحتی ازت می‌گذرن و از چشم میفتی......فقط در یک حالت حق داری که از خودت بگذری، اونم زمانی است که به معشوقت رسیدی، بهش که رسیدی، اونوقت خودتو فراموش کن و به معشوقت عظمت ببخش.///// زندگی همه چیزش قشنگه، حتی اگه زندون هم باشی، به شرطی که هدفی والا داشته باشی،////  https://harfeto.timefriend.net/16439011346778