2789
عنوان

خودکشی....................

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 62 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم منم چند بار خواستم تموم کنم زندگیمو تاپیکامو ببینی میفهمی 

ولی ببین چرا ما باید بمیریم؟ چرا ما باید عذاب بکشیم؟ خودکشی تنها گناهی هست که خدا نمیبخشه هرچقد هم برات خیرات بفرستن بازم از درد و رنج و سردرگمیت کم نمیشه حیفه که فرصتای ایندتو از خودت بگیری شاید دراینده یه چیز خیلی خوب برات رقم خورد 

اما تو سرنوشتتو با کشتن خودت عوض میکنی 

https://abzarek.ir/service-p/msg/669607

صبوری کن..

گذر زمان کمک می‌کنه بهت..

ده سال دیگه به این فکرت میخندی..

هیچ آدم عاقلی بخاطر یه کسی که حتی قدرشو نمیدونه، نعمت زندگی رو از خودش نمیگیره..!

چرا که اون فرد اصلا براش مهم نیست حتی مرگ شما..

زندگیشو می‌کنه و فراموشت میکنه.!

و شما میمونی و گناه نابخشودنی و عذاب ابدی..

به زندگی برگردد و به چشم یه تجربه بهش نگاه کن،

مثه خیلی از کسایی که تو همین سایت هستن

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 

ببین از هر ۵ تا دختر  ۳ تاش دلش شکسته .... حالا هرکی به یه شیوه ای .... الان وابسته معتادی به اون ادم .... 

ولی تو حقته یکی عین خودت دوست داشته باشه .... 

ببین اول زندگی هستی تازه هزارویک شرایط غیرقابل تحمل پیش میاد که راحترین راه خودکشیه .... 

که البته یه یارو که عاشقشی تو این سن رو شامل نمیشه .... 

بخدا میفهمم چی میگی .... ولی حقیقت زندگی اینه .... عشق های بعدی عمیق تر وپخته ترن ‌... با انتخاب صحیح ... دوست داشته شدن هم به اندازه دوست داشتن زیباست وتو اینو تجربه میکنی .... این روزا میگذره .....

منم دلم میخواد خودکشی کنم و به قول تو دلیلی برای ادامه دادن ندارم،از نصیحت کردن هم خوشم نمیاد ولی اگ ...

بیرون گود وایسادین میگین شوتش کن از بس گریه کردم چشمام شدن دوتا کاسه خون

زمان که بگذره می فهمی قلبت که  بیشتر بشکنه قوی ترمیشی

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته