2777
2789
دختر خالم از سیزده سالگی موهاشو رنگای فانتزی میکنه کل دخترای فامیل هم موهاشونو رنگ کردن هم ناخن کاشت ...

درکت میکنم یه دوره‌ای تو خانوادمون منم همین مشکل داشتم دیگه کم کم تغییر دادم خودمو 

یهویی بخای تغییر کنی تو چشمه بخاطر همین مامانم نمیذاشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درکت میکنم یه دوره‌ای تو خانوادمون منم همین مشکل داشتم دیگه کم کم تغییر دادم خودمو  یهویی بخای ...

حالا که فکرشو میکنم دلم نمیخواد موهامو رنگ کنم یا اصلاح کنم فقط میخوام گوشمو سوراخ کنم همین 

حالا که فکرشو میکنم دلم نمیخواد موهامو رنگ کنم یا اصلاح کنم فقط میخوام گوشمو سوراخ کنم همین 

اره موهاتو که رنگ کنی بعد چند وقت برات تکراری میشه هی میگی کاش یه رنگ دیگه زده بودم ازین اکستنشن رنگیا بخر هر وقت عشقت کشید بزن به موهات دوباره بعدش درشون بیار

اره موهاتو که رنگ کنی بعد چند وقت برات تکراری میشه هی میگی کاش یه رنگ دیگه زده بودم ازین اکستنشن رنگ ...

خیلی.دلم میخواد تو چهرم تغییر ایجاد کنم چیکار کنم؟ 🙁

خیلی.دلم میخواد تو چهرم تغییر ایجاد کنم چیکار کنم؟ 🙁

خب سعی کن همیشه صورتت تمیز باشه مدل موهاتو عوض کن مثلا اگه بهت چتری میاد چتری کوتاه کن یا کج کوتاه کن یا مثلا موهاتو جمع کنی به بالا

ارایش خیلی تاثیر داره سعی کن اون رنگی که بهت میاد ارایش کنی اون خط چشمی که بهت میاد بکشی

اگه بهت نگین یا حلقه بینی و لب میاد و شرایطشو داری امتحان کن یا نگین روی دندونت بزن 

برو سراغ چیزایی که بقیه امتحان نکردن

خب سعی کن همیشه صورتت تمیز باشه مدل موهاتو عوض کن مثلا اگه بهت چتری میاد چتری کوتاه کن یا کج کوتاه ک ...

مدل موهام که هر روز بک. جوره ولی چتری اصلا بهم نمیاد با اینکه خیلی دوست دارم مشکل اصلیم اینه چجوری خانوادمو راضی کنم بزارن بکم بیشتر آرایش کنم یا پرسینگ بزنم 

مدل موهام که هر روز بک. جوره ولی چتری اصلا بهم نمیاد با اینکه خیلی دوست دارم مشکل اصلیم اینه چجوری خ ...

خب ببین روزایی میری بیرون یه ارایش سبک داشته باش ولی روزایی که مثلا مهمونیه ارایشتو سنگین تر کن فک نکنم اینجوری چیزی بگن 

برا پیرسینگ کم کم اقدام کن مثلا اول مامانتو راضی کن بگو فقط یکی بعد با مامانت برو یکی بزن بذار یکم بگذره بعدش که عادی شد خودت برو بیشترش کن

وقتیم خودت رفتی پیرسینگ زدی اصلا به روی خودت نیار اگم ازت پرسید بگو فیکه یا مثلا موهاتو باز کن معلوم نشه