16سال زوده عزیزم من اولین بار 25سالگی موهامو مش و هایلایت کردم ابرو وپشت لب که مشکلی نداره بردار
دختر خالم از سیزده سالگی موهاشو رنگای فانتزی میکنه کل دخترای فامیل هم موهاشونو رنگ کردن هم ناخن کاشتن هم پرسینگ دارن هم مژه هاشونو لیفت کردم بعد من رفته بودم مهمونی یک ریمل بیشتر زده بودم گفتم خیلی ضایس میخواستم پاک کنم بعد دیدم همه از کجا تا کجا خط چشم کشیدن لباس دکلته پوشیدن بعد من با یک لباس پوشیده اومده بودم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من رنگ و پرس....اینارو میرم میزارم میام میگم و میبینن ولی برا تزریق اینا 🤣باید دو روز التماس شوهر کنم از راه های خرکی تا ببرره چون خودم تنها نمیتونم برم خانوادم ک هیچی کلا دخالت نمیکنن
اسی من ۲۴سالم بود تازه با کلی صحبت خالم و خودم مامانم اجازه داد اصلاح کنم بنظرم ۱۶ زودهههه بعدها قطعا متوجه میشی از چه جهاتی اینو بهت میگم بذار حداقل ۲۰سالگی
آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
اول که همینجوری نمیشه یهویی کل بدنتو پیرسینگی کنی اولش مثلا از گوش شروع کن بعد یه هفته برو یه پیرسی ...
من فقط دلم میخواد گوشمو پرسینگ بزنم اونم ازین پرسینگ که یک رجیر دستش داره اصلا رنگم نمیخوام بکنم تازه اگه به زور یکی از فامیلامون نبود گوشمم نمیخواستن سوراخ کنن