2777
2789
عنوان

خانما لطفا

193 بازدید | 35 پست

تا حالا دیدید یا شنیدید نوجوون زیر ۱۸ سال دور از جون سرطان سینه بگیره؟ 

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

نه

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله

چند ساله بوده؟

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
نه چی شده که این فکر به سرت زده

تاپیک اولم خیلییی کامل توضیح دادم ولی تو تاپیک (لطفا بیاید دیگه خیلی ناراحتم) خیلی مختصر توضیح دادم ممنون میشم بخونید ❤🙏

وای لطفا دست بردار از این فکر میدونی همش داری به غده و سرطان سینه فکر میکنیییی   اگه انقدر اذیتی یه بار برو دکتر ولی انقدر اسم این بیملریو نیار انقدر فکر نکن بهشششس ⚘🌸

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ...
۱۵

ای وای چه بد منم ۱۵ سالمه خیلی ترسیدم🤦‍♀️

وای لطفا دست بردار از این فکر میدونی همش داری به غده و سرطان سینه فکر میکنیییی   اگه انقدر اذیت ...

دیگه اصلا منو نمیبرن  دکتر

تو یه سال صد تا دکتر رفتم برای چیز های مختلف که خداروشکر هیچ کدوم چیزی نبودن 🤦‍♀️

بله

ارثی تو خانواده داشتن؟ و اینکه خوب شدن؟

دیگه اصلا منو نمیبرن  دکتر تو یه سال صد تا دکتر رفتم برای چیز های مختلف که خداروشکر هیچ کدوم چ ...

فکر میکنم شما بیش از حد وسواس و استرس داری   

میدونستی همین فکر کردن به سرطان و غده و بیماری های خطرناکه که باعث میشه  ادم روحش مریض بشه روح بیمار جسمو هم از پا میندازه  شما تنت سالمه ولی احساس تندرستی نمیکنی   همین باعث میشه حس کنی جاهای مختلف بدنت یه مشکلی داره    نمیتوتی بری روانشناس ؟  اخه گفتق امسال هی میرفتی دکتر  این طبیعیه نیست که انقدر استرس بیماری داری ⚘🌸

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ...

اسی رفتم ۲ تا تاپیک قبلتو خوندم تو یکی نوشتی دیافراگم درد میکنه و تو قبلیه گفتی برای این مشکل سینت دکتر رفتی گفته چیزیت نیست ، مشکل شما جسمی نیست چرا نمیری پیش یه روانشناس فک کنم بهتر بتونن کمکتون کنن

ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم 
فکر میکنم شما بیش از حد وسواس و استرس داری    میدونستی همین فکر کردن به سرطان و غده و بیم ...

بله میدونم من ماما هم رفتم معاینه کرد چیزی احساس نکرد اومدم خونه وسواس گرفتم که نکنه سمت راستم رو معاینه نکرده باشه آخه سمت چپ رو یادمه ولی سمت راست رو یادم نیست 😔

فعلا دسترسی به روانشناس ندارم ، حتی مشاوره گرفتم گفتم حتما باید قرص بخوری😔

اسی رفتم ۲ تا تاپیک قبلتو خوندم تو یکی نوشتی دیافراگم درد میکنه و تو قبلیه گفتی برای این مشکل سینت د ...

دیافراگم که هیچی خوب شد 

الان سینم فکرم رو درگیر کرده😔

که نکنه سمت راستم رو معاینه نکرده باشه 😭

دیگه منو دکتر نمیبرن

مشاور هم دسترسی ندارم الان 😭

از استرس دارم نابود میشم