2777
2789
عنوان

شیایومی دارها لطفاً نظر بدید

294 بازدید | 40 پست

من پارسال گوشی شیایومی نوت ۸t خریدم.من هر دفعه گوشی میخرم برای ۶_۷ سال دارمش. خیلی از شیایومی تعریف میکردن و میکنن، میگن اصلا هنگ نمیکنه، کیفیت دوربین نسبت به قیمت عالیه. ولی من از روز سوم که خریدمش،نرم افزار پایه ش پرید،  هر ۱۰روزی هنگ میکنه.دوربینش هم تعریفی نداره.وقتی به صفحه گوشیم نور خورشید میخوره رنگش میپره.

حالا میخوام گوشیم رو عوض کنم وکلا ۷ تومن هزینه کنم. با این تفاسیر بازم شیایومی رو بهم پیشنهاد میکنید؟؟

شما از گوشی هاتون راضی اید؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا من هم شیائومیه این مشکلاتی که گفتین نداره ۹تی هس

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

من میخوام شیائومی بگیرم یعنی خوب نیست رم هشت برای بازی پابجی

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!

من نوت۹sدارم راضیم بدنیس

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

ببین من خودم چون همیشه سامسونگ داشتم به سامسونگ عادت کردم .الان شیایومی نوت ده پرو خریدم 

دوربینش عالی 

حافظه عالی 

هنگ اصلا ندارم 

سرعتش هم نسبت به سامسونگ بهتره 

اما هنوز به نرم افزار این مدل عادت نکردم