2821
2789

قبلا خوب بود ولی الان دیگه نه

می‌شه واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹‏آلیس مونرو راجع به دوره‌ی افسردگیش اینطور نوشته که:«‏ آنچه از دستم بر می‌آمد با آنچه دلم می‌خواست انجام دهم منافات داشت...! »‏شاید این بدترین حسی باشه که یه آدم می‌تونه تجربه کنه!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا حالا راضی بودیم یکی دوباریم مرجوع کردم 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

اولاش خوب بود الان همه جنساش فیکه 

لوازم ارایشایشم دوسه بار خریدم پلمپ نبود یا ریمل معلوم بود استفاده شده🤮🤢

هزینه ارسالشم قبلا ۱۰تومن بود کم کم الان رسونده به ۲۵تومن 

باید بالای ۳۰۰بخری تا هزینه ارسالش رایگان شه 

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره

من زیاد خرید کردم.

اگه میخای از خریدت پشیمون نشی حتما نظرات کالا رو بخون بر اساس اونا سفارش بده.

من ک تا بحال پشیمون نشدم

بالای سیصد هم ارسالش رایگانه.

کد تخفیف هم تو نت هس میتونی بگیری واسه خرید اولت

جدیدا یکم بد شده یه چیزی سفارش میدی یه چیز دیگه میفرستن زمان ارسالشون جا به جا میشه پاسخ گویی اپراتوراشونم افتضاح شده ولی در کل از خیلی نظرات خوبه مرجوعی داره معتبره فک کنم از ۴۰۰ یا ۵۰۰ به بالاهم ارسالش رایگانه

آقایون نامحترم سایت درخواست دوستی ندید ما اگه میخواستیم با مردا هم صحبت بشیم تو سایت زنونه وقت نمیگذروندیم.

من خیلی خرید میکنم دوربین و گوشی و این چیزا چند بار خریدم ولی چیزایی مثل لوازم آرایش و اینا رو نمیخرم حضوری میگیرم چون معلوم نیس چی به دستت برسه.

هزینه ارسالشم زیاد شده خیلی نمیصرفه کم خرید کنی کمِ کم باید دویست سیصد خرید کنی

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز