2777
2789
عنوان

دعوا

99 بازدید | 13 پست

سلام 

اعصابم به شدت خرابه بعد از ۲۰ و اندی سال برای اولین بار با داداشم که ۱۰ سال ازم بزرگتره دعوام شد و جوابشو دادم،سر خواهرزادم بود که اومد بهم فحش داد منم داد زدم گفتم حرف دهنتو بفهم اونم کفششو برداشت خواست بهم بزنه و حتی یه کشیده هم زد منم زدمش و گفتم از دست تک به تکتون دیووانه شدم توی این خونه و گفتم دهنتو ببند،بعدشم رفتم کنار پدرمم اومد باهاش دعوا کرد الان احساس بدی دارم هم عصبانیم هم پشیمون احساس میکنم آرامش خونه به خاطر من به هم ریخته ازش متنفرم

تنها نیستی

می‌شه واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹‏آلیس مونرو راجع به دوره‌ی افسردگیش اینطور نوشته که:«‏ آنچه از دستم بر می‌آمد با آنچه دلم می‌خواست انجام دهم منافات داشت...! »‏شاید این بدترین حسی باشه که یه آدم می‌تونه تجربه کنه!

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

چرا باید به خودشون اجازه بدن بی احترامی کنن

😕😖بی ادبن؟

عصبانی میشن؟

می‌شه واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹‏آلیس مونرو راجع به دوره‌ی افسردگیش اینطور نوشته که:«‏ آنچه از دستم بر می‌آمد با آنچه دلم می‌خواست انجام دهم منافات داشت...! »‏شاید این بدترین حسی باشه که یه آدم می‌تونه تجربه کنه!
خاک بر سر همچین آدمایی فقط

حق گفتی واقعا منم الان تو دعوا بودم

میزدی تو دهنش

بزنم تو دهنه بابام؟😅🙁

بزنم تو دهنه بابام؟😅🙁

اها باباته،فکر کردم تو هم با داداشت دعوات شده. مجبوری تحمل کنی پس یا حداقل اگه میدونی بابات آدم منطقی هستش گاه گاهی بشین باهاش صحبت کن بگو ما آرامش نداریم لطفا کمتر دعوا کن

اها باباته،فکر کردم تو هم با داداشت دعوات شده. مجبوری تحمل کنی پس یا حداقل اگه میدونی بابات آدم منطق ...

دیگه انقدر حرف زدیم هم خودم هم داداشم والا کم اوردیم

اصلا خیلی تکرار می‌کنه

دیگه انقدر حرف زدیم هم خودم هم داداشم والا کم اوردیم اصلا خیلی تکرار می‌کنه

عین بابای من.ماها به دنیا اومدیم تا بسوزیم فقط زودتر بزرگ شو خودتو نجات بده همین

عین بابای من.ماها به دنیا اومدیم تا بسوزیم فقط زودتر بزرگ شو خودتو نجات بده همین

حرف داداشمو می‌زنی...پس شماها هم مثله ما هستین

والا دیگه نمی‌کشیم آخرین بار همین نیم ساعت قبل دعوا کردن قبل از اون هم دو روز قبل...داداشم همش میگه درستو بخون دانشگاه یه شهر دیگه قبول شی بری از اینجا وگرنه این همیشه آشو کاسته راستم میگه به خدا 

چجوری می‌کنه بابات ببشخید البته اگه دوست داشتی جواب بده

حرف داداشمو می‌زنی...پس شماها هم مثله ما هستین والا دیگه نمی‌کشیم آخرین بار همین نیم ساعت قبل دعوا ...

به حرفای بابات گوش نده اصلا کار نداشته باش سعی کن خونه نمونی خیلی.

بابای من تازه الان چندساله بهتر شده قبلنا هرروزمون دعوا و کتک کاری بود سر چیزای الکی البته الانم هست منتهی کمتر شده مشکل اصلی داداشامن میمونن حیوون ،دعوای اصلی همش سر اوناس.کاش هممون نجات پیدا کنیم

به حرفای بابات گوش نده اصلا کار نداشته باش سعی کن خونه نمونی خیلی. بابای من تازه الان چندساله بهتر ...

هعی پس بابا توام مثه بابا من همش سر چیزا بی خود دعوا می‌کنه