2777
2789
عنوان

بخاری

282 بازدید | 44 پست

سلام خانما خوبین 

بخاریمون از دیشب نیم ساعت روشن میمونه بعد خاموش میشه بعد دوباره روشن میکنم تا نیم ساعت خاموش میشه میتونین حدس بزنین از چیه اونجوری میشه.

شوهرم خونه نیس هوا سرده بچه کوچیک دارم. 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دیشب ساعت 12خاموش بود بعد روشن کردم فکردم شوهرم خاموش کرده روشن کردم خابیدیم دیگه متوجه نشدم حس میکردم سرده ولی پانشدم ببینم صبح پاشدم دیدم خاموشه شوهرم رفته بود سرکار الان هی روشن میکنم خاموش میشه

مگه کجایید که انقدر سرده ؟ من سال هاست ندیدم کسی بخاری و شومینه روشن کنه  . ایران نسبت به قدیم ...

شما شاید تو جنوب کشوری .و ندیدی. الان همه جای ایران یخبندونه و بخاری یا شوفاژ روشنه😁 

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
والا منم بخاری دارم شما ندیدی یعنی دیگه نیس!!!!!!!!

نه میگم کنجکاوم که کجای ایران انقدر سرده چون من برف و سرما دوست دارم البته میدونم شمال غرب کشور سرده ولی بقیه ی جاها رو نمیدونم . یعنی با شوفاژ گرم نمیشه خونه ؟ 

والا منم بخاری دارم شما ندیدی یعنی دیگه نیس!!!!!!!!

وااااااا....۶۰ درصده مردم هنوز بخاری دارن

همه شوفاژ ندارن که ....چطور ایشون ندیده

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

شما شاید تو جنوب کشوری .و ندیدی. الان همه جای ایران یخبندونه و بخاری یا شوفاژ روشنه😁 

اره بابا هرچی باشه زمستونه دیگه نصف شبا خیلی سرده تر برا ما ددائم روشنه

مگه کجایید که انقدر سرده ؟ من سال هاست ندیدم کسی بخاری و شومینه روشن کنه  . ایران نسبت به قدیم ...

خوب همه خونه ها که پکیج و شوفاژ نداره

بعضی مناطق هم خیلی سرده واقعا

مهربان باشیم